La Casa de Papel

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Senaryosuna, işleyişine ve oyuncularına hayran kaldığım bir İspanyol dizisi. 5. Sezon keşke çıksa.

ilk iki sezona kadar ben de destekledim ama cılkı çıktı. senaryosu da hojdur, insanın devrimci yanlarına bas bas bağırır mesela. eskiden sosyalizmi idrak edebilmek için tuğla kıvamında kitaplar okumak gerekiyordu. şimdi nekşfliş dizileri yeterli oluyor.

Güzel, akıcı.. Bazı saçmalıkları da vardı ama genel olarak iyiydi bence..

• Beğen
Tepkiler: 0
4. Sezonu 1 günde bitirmiştim çıkar çıkmaz.
Eleştirisi beğenmeyeni olabilir ama bence aksiyonu eksik olmayan sürükleyici nadir dizilerden.
Her anın planlanması da güzel akıl oyunlarından.
Vis a vis ve la casa de papel, heyecanı hiç yitirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: 0
5. sezon bir başlayamadı gitti.

Ben de bekliyorum yeni sezonu, beklerken diziyi unuttum unutacagim bukadar da uzun mu surer yeni bisi cikarmak. Hem dizi cekilirken sahneleri/senaryo o an dusunup devamini getiriyorlar. Yani yapimciya sorsan ki simdi ne olacak, planlar nedir.. Hic birimiz bilmiyoruz der :D Guzel dizi

Arturito.. o adam birturlu susmuyordu, oyle pis oyle itici inadi karakteri kendini begenmisligi var ki, hala da ayni kafada devam ediyo :D

aksiyon izleyelim diyoruz, adrenalin tavan derken hop emmeli gömmeli sahneler (la casa de papel)
bari tarih dizisi izleyelim diyoruz kendini vurduran vezir sahneleri filan (marco polo)
psikolojik bir şeyler izleyelim diyoruz emcüklemeler filan (tabula rasa)
abi klasik nekşfliş dizisi işte.
bol sevişmeli, gayli lezbiyenli falan filan.
ahlaksızlık diz boyu maşallah.
tamam bizim kültürümüz değil ama abi dul bi kadınla çıkıyorsun sonra evine gidiyorsun, evde bir kız çocuğu ve dul kadının annesi var ve kadının yatak odasında sevişiyorsun.
bunu yazan senaristin ben taaa (...)
abi bu kadar mı mezhebiniz geniş mkoduumm yaaa.....

ekmeleddin: o arturito'nun da mq

Bi ara ne meshur du ya.

Gelen gecen soylerdi.

Geri