La Casa De Papel

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Türkiye de en çok izlenilen diziler listesinde ilk sıralarda. Son izleyenlerden biri ben olabilirim, direndim izlememek için ama yenildim.
İlk 2 bölümünden sonra "amma abartmışlar bu muymuş" diye hayıflandım lakin 3. bölümüyle birlikte aşırısı beğendim.

İspanyollar bu işi biliyor, pek çok duyguyu çok güzel hissettiriyor. Dilleri de çok hoş.

Ayni yorumu ustteki hatunun profilinde de yapmistim ;d
Ilk iki bolumunu begenmeyip sonradan asiri begendigim bir dizi oldu.
3'uncu sezonunu heyecanla bekliyorum.

2 gunde komplesini bitirmisdim. Cok guzel bi dizi. Yeni sezonu ciksada izlesek

Bir ara Berlin miydi o Ursula'nın dizideki adı? O kadın gibi kestirmeye başlamışlardı saçlarını hatrı sayılır bir kadın kitle

Arkadaşlarımın çokça övdüğü ve ısrarla tavsiye ettiği dizi... Hala izlemedim. Nedense bazen bana böyle oluyor.

"İlk gördüğümde Ankara dizisi sanmıştım la" diyen bir arkadaşım sayesinde tanışıp sevemediğim standartların çok çok altında bir dizi.

2.sezon da zirve de bıraksalardı dediğim dizi.

Son düzenleme:
İzlediklerimin içinde en beğendiğim ve tek geçtiğim yabancı dizi. Yeni bir sezon daha yapsalar sırıtmaz gibi.

Bir ara Berlin miydi o Ursula'nın dizideki adı? O kadın gibi kestirmeye başlamışlardı saçlarını hatrı sayılır bir kadın kitle
hahaha ya bunu ben de yapmistim. aynanin karsisina gecip kesmeye baslayinca, anacum depresyona girdigimi zannedip aglamisti

tokyo :emoji_raised_hands:

İzlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Squad Game ‘de buna dahil, birden popüler olup diziler dillere pelesenk olunca soğuyorum.

Son düzenleme:
Geri