La Casa de Papel | 5. Kısım - Son 5 Bölüm | Netflix

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Fragmanları
Konu sahibi son olarak 1216 gün önce görüldü
off off of. heyecanla bekliyorum... bittikten sonra da yasını tutarım artık.

la casa de papel son sezonu bitirdim. bir ton saçmalığına ve necati şaşmaz oyunculuğunun bir tık üzerindeki profesöre rağmen keyifle izlediğim dizilerden biridir ama son bölüme bayıldım.

resmen iktisat teorisi yaratılmış. paranın ne olduğu ve kredibilite üzerine manifesto gibi olmuş. bir zırva üzerinden çekilen yoksullukları ve yaşanılan pembe hayatları çok güzel özetlemiş.

birisi de kalkıp, faiz nedendir falan diye skimsonik teorilerle ekonomiye çeki düzen vermeye çalışıyor, belki de çalışmıyor, neyse.

sonuç şu;
ceviz kadar aklınız olacağına, pirinç kadar altınınız olsun.

ilk iki sezondan sonra çok sendelemişti, atlaya atlaya izlediğim bölümler oldu ama son sezonun iki kısmı da çok güzeldi, çok beğendim. son 5 bölüm ilk sezonun tadını verdi. çok eğlendim. netflix, kore versiyonunu da çekecekmiş, ispanyol versiyonunu bile geçebilir. bekleyip göreceğiz.

Sosyolojik açıdan verdiği mesajlar müthiş. Diziye bu açıdan bakıp izledim zaten ilk günden beri.

Su dizi de olmasa, son zamanlarda izledigim her sey cop neredeyse… Begenerek izledik, bir sonraki sezon olacak mi bilen var mi?

Geri