L_

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Nâmı değer Lawliet. Nickinin boyutu ve genişliği ile dikkat çeken adminimiz. Bir ara cinsiyeti konusunda da tartışmalar olmuştu ve sonradan kendisi son noktayı koymuştu. Esprili bazı yazılarına denk geldim. Genel olarak gözümde pozitif bir izlenim vermekte.

Sirius'a şifre almaya çalışırken banka güvenlik tedbirleri gibi güvenlik tedbirleri uyguladı bize... allah onu bildiği gibi yabsın... annemin evlenmeden önceki kızlık soyadının 2. harfini söylüyorum...

Bu konuyu nasıl kaptırırım ben açmalıydım :(
Hemşehrim iyidir egosuz olduğu gibi şaka kaldıran birisi iyiki de gelmiş buraya :)

• Beğen
Tepkiler: L_
Şuan konuyu neden ben açmadım diye düşünürken @Serçe'ciğimin mesajını gördüm, aynı şeyden muzdaribiz canım.

Ah lili beyciğim nasılsınız? Afiyettesiniz inşallah. .d
Gülmeyi, güldürmeyi bilen ve kısa sürede benim popüler kankam olmayı başaran değerli insan.
Sevilmektesin.
Bi kumar oynadık berabere kaldık, gofretler gene yalan oldu..
Kendisini kismetse olura göndermeyi düşünüyorum ama bakalım. Saygılar efendim.

@Hüma kısmetse olur da yerler Lili beyi : D

• Kahkaha
Cana yakın ve anlayışlı biri adminlik konusunda da adil olduğunu düşünüyorum..

• Beğen
bu kadar şeker bir yönetici foruma nadir gelir. kıymet bilelim.

Ay hadi inşallah Sjsjsj

• Beğen
canim kankam, kedi kovalayan seniii speedy gonzalessss
günün %90’i neseli, gülen ve güldüren, bi insan iste :DDD
seviliyosun

Son düzenleme:
  • Kalp Gözler
şimdi tedavülden kalkan bir forumun admini vardı, spacely nickini kullanıyordu. ama spacely nickini kullananı çoktur tahminim, ali idi ismi. nasıl güzel ve temiz bir insandı. ismi de ona çok yakışırdı. severdim kardeş hissiyle. hala da instagramımda durur. arada likelaşırız.d
biraz ona benzetiyorum tavır, tarz ve kalenderlik anlamında. iyi insan hissi geçiyor muhatabına. yolun açık olsun bro.

Son düzenleme:
  • Beğen
Az önce diğer forumda makyaj ürünleri ile ilgili konuya makyaj fırça setine ihtiyacım var, dedim. Gitmiş inşaata kullanılan fırça setini almış. Böylede düşünceli bir arkadaşım ama gelde bu arkadaşı gebertme yaniiii :emoji_knife: :emoji_joy:

Sanala başladığım ilk sunucudan beridir tanıyorum. En düşünceli anlayışlı tatlı admin, çok iyi bir arkadaş, dost anlayışlı, güler yüzlü, espiri anlayışı olan, sempatik, cana yakın, samimi, çocuk ruhlu, belli etmesede kırılgan, kafa dengi iyi biri yüzünden gülümseme hic eksik olmasın, hep mutlu ol, iyiki varsın, iyiki tanıştık, cok seviliyorsun hayatında başarılar, mutluluklar diliyorum canım arkadaşım. :emoji_shamrock:

oo konuya bak.
kızların uğrunda kavga ettiği admin, severiz.

• Kahkaha
L_ okey arkadaşım ve benim bile aklıma gelmeyecek kadar aklıma sarma düşüren adam :d enerjik pozitif eğlenceli

• Kalp Gözler
Hayvansever ve neşeli biri... Mutluluğu daim olsun.

• Kalp Gözler
Kanka ben 6-7 senedir seni övüyorum.
Sırf ismim görünsün diye yazıyorum, seviliyorsun kardeşim.
L_ hakkında sorularınız varsa bana sorabilirsiniz kızlar, mal varlığından bahsedebilirim. öpüldünüz.

yine varsa birbirimizde hayır vardır kardeşim, seviliyorsun. <3

dipnot: zengin ama yemez..birinin ona para yemeyi öğretmesi lazım...

Geri