kyk ya ulaştım

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
Evet 2014 ekim de ödemem gereken kredi borcum 2400 liraydı 300 lira ödedim şu an 2221 liraydı
kyk bana şöyle dedi. .ödeme planınız yapılmış siz ona uymamışsınız peşin ödemeniz gerekio.. yada elinizde olanı ödersiniz kalan para üzerinden gecikme zammı uygulanır dedi...
Yıllarca ödemeyenler nasıl halletti bu borçlarını merak ediyorum açıkçası

Taksitlendirmesi gerekir en azından daha makul ödeme icin.

bir ara af gelmişti ama kaçırmışsın yazık oldu:p muhtemelen sen o sıralarda anlık konu açımlarındaydın :msm:

Evet 2014 ekim de ödemem gereken kredi borcum 2400 liraydı 300 lira ödedim şu an 2221 liraydı
kyk bana şöyle dedi. .ödeme planınız yapılmış siz ona uymamışsınız peşin ödemeniz gerekio.. yada elinizde olanı ödersiniz kalan para üzerinden gecikme zammı uygulanır dedi...
Yıllarca ödemeyenler nasıl halletti bu borçlarını merak ediyorum açıkçası

Öncelikle geçmiş olsun, bu Kyk borcu yüzünden bir arkadaşım kredi çekip 2 bin küsürlerde olan borcunu 12 bin olarak ödemişti. Ki çıkan tüm parayı almadığı halde. 5-7 yıllık bir gecikmesi vardı ödeme ile ilgili.
Borcun icralık olup olmadığını araştır, eğer icralık ise bir saatten sonra borçla direk kütüğün bağlı bulunduğu icra dairesi ilgileniyor ve gecikme zamları çok fazla oluyor.
Bence bunun peşini bırakma.

Biz ödüyoz valla çatır çatır. Ödemeyenlere de çokça faiz binsin emi.

bizim borç takip sistemimizde de kalan bakiye üzerinden günlük faiz atar. o yüzden borçlu taraf dosyasına 100 tl dahi ödese yararınadır, ama biz alacaklı olduğumuz için dosya ne kadar çabuk kapanırsa o kadar iyidir düşüncesinden hareketle taksit ya da indirim uygulamaya yanaşmayız:benmi:

benim bi arkadaşım da kyk borcuna yapılandırma yaptı. ilk önce taksit olmadığını söylediler sonra yalvar yakar belli bi miktarını peşin ödemesi halinde, kalanına taksit yapabileceklerini söylediler.
blöf yapıyolar yani genelde. kyk borçlarında durum nasıl, prosedürü vesairesi nasıldır bilmiyorum ama, ödemek niyetindeysen ve kısmi ödeme yapma seçeneğin varsa eline geçeni yatırıp, borcunu daha az faizle kapatabilirsin bence.

beni dinlediğiniz için tşkler :asilkiz: .p

Bu ay benim de basladi sayisali tutturunca toptan oderim yatirmadim

Kyk borçlarının faizleri beyaz eşya fiyatlarına endeksli artıyor diye biliyordum.

babama öderim borcumu akşam konuşayım 112 den arkadaşlar kapıda bekleyecekler

Geri