kyk ya borcu olanlar

Konu sahibi son olarak 2313 gün önce görüldü
ödeme programınız nasıl
benim borcum 2400 ama bankamatik bana iki seçenek sunuyor 150 ve bin lira falan ben her ay 150 ödüyorum ama borcum hiç azalmıyo

Elif ne dertli bir hatun çıktın ya , umarım borçlarını kapatırsın da rahata erersin bir an önce :( ( bunu dalga amaçlı söylemiyorum ciddiyim )

Ben daha ödemeye başlamadım bile :T:

Evleniyorsunuz ve kocanız kapatıyor o borcu, bu kadsr basit

ben de çok bilgiye sahip değilim bu konuda. sadece yapılandırmada bakmıştım her ay ödenecek şekilde, bu ay ödemeye başlamam lazım görünüyordu. edevletten bakmıştım ben, şimdi teknik aksaklık falan diyor, düzelince ordan bi bak.

Merkes kyk büroları var yada telefon et Ankaraya öğren bana da az geldi ödediğin miktar birde 3 aylık diyorsun üstelik :tatlı:

burdan bak istersen duruma tık

Merkes kyk büroları var yada telefon et Ankaraya öğren bana da az geldi ödediğin miktar birde 3 aylık diyorsun üstelik :tatlı:

burdan bak istersen duruma tık
Hayır üç aylık dönemler halinde ödenmeli diodu yazıda ama ben her ay 150 ödedim zira bu seçeneği bana bankamatik sunuyor [emoji27] [emoji27] KaraBiber simdi arıyorum

ulaşamıyorum
bu katkı krediborcum
e104c7490652248d549deaaa5274da00.jpg

bu da öğrenim
a89b07b7eb9cdea4f99559975c10493d.jpg

Her ay 210 tl ödüyorum 22 ayım kaldı borcum 5 bin

ben gib e düşmeden borcumu ödemek için ziraat bankasına gittim,kız bana bankamatikten ödiyceksiniz dedi ama bankamatikte öğrenim kredisi ve katkı kredisi seçeneği sunmuyor kyk bunu bankacıya berlirtin diyo dün okudum
bana sadece iki seçenek sunuyo
örneğin,1365
130 yada 150 oluyo bazen
bu şekilde....ben de 150 ödüyorum

Geri