Kyani sunrise içindekiler ve kullanımı nasıl ?

Konu sahibi son olarak 97 gün önce görüldü
Vegan beslenmek bence kısın daha kolay ama Bunun yanında yazında beslenmemi ve vücudumu destekleyecek takviye bulmakta öyle. Kesinlikle bitkisel olması yanında en iyisi olması tek kriterimken bu kyani r-stour ürününü keşfettm. Denemeye değer diyerek suan kullanıyorum. Tavsiye edebileceğim vegan dostu bir takviye.

Kyani markasının ürünlerini seven biri olarak yıllardır kullandığım tek takviye markasıdır. Yeni ürün çıkarmış daha alma Yrsa8m olmadı bu kas kütlesi korunması ve desteklenmesinde etkili olduğunu okudum. Daha önce fit20 gibi protein takviyelerini kullandım ama aromalı olarak ilk defa deneyimleyeceğim. Aranızda kullanan var mı tadı nasıldı ?

Bende ilk başlarda kullanım konusundan nasıl olması gerektiğini çok araştırıp doğru sekilde ilerlemek istediğim için arayan arkalara öneriolmaısnı istedim. Vahşi Alaska Yaban Mersini ve güçlü antioksidanların da bulunduğu 22 süper gıda, 10 temel vitamin, Günlük antioksidan desteği ile vücudunuzun uygun ve etkili biçimde desteklenmesi, Katkısız, Glütensiz, Laktozsuz, GDO içermeyen, Vegan. Kullanımı da sabahları 1 adet tüketmeniz yeterli oluyor.

Geri