BayKoltukcu
Üye
-
-
-
-
-
iş teklifi aldım sizce bu adamlar saadet zinciri falan mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
network marketing diyorlar..ben ekşide baktım hep yorumlar kötü o yüzden vazgeçtim..Nasil bir ismis bu ?
he sonra da mağdurlar arasına katılayım dimi ?bi deneseydin belki memnun olurdun
eyvallah kanka girmedim zaten adamların mimiklerinden şüphelendim dolandırıcı gibi konuşuyorlardıÖyle işlerden uzak dur. O tür şirket veya kuruluş veya neyse, sadece pazarlama yapıyor. Ürün satmıyor. Ürünün önemi yok. Hep içi içeriği boş ürünler. Müşterilerle yüz yüze gelecek olan, iş esnasında da, sonrasında da sensin.
Bazıları çok usta. Bir masal anlatıyorlar, inanasın geliyor. Bir ay çalıştım böyle bir yerde ve cepten masraf ettim, tek kuruş kazanamadan çıktım.eyvallah kanka girmedim zaten adamların mimiklerinden şüphelendim dolandırıcı gibi konuşuyorlardı
hangi şirket bu?Bazıları çok usta. Bir masal anlatıyorlar, inanasın geliyor. Bir ay çalıştım böyle bir yerde ve cepten masraf ettim, tek kuruş kazanamadan çıktım.
(En etkili pazarlamacı stratjisi: Her ürünün bir hikâyesi olur. Hikâyeli ürün kendini iyi satar. (Eğitim de almıştık bir hafta boyunca.))
Telcom diye bir şirketti, kapattılar.hangi şirket bu?