kuzu kuzu

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü
çok güzel yaaa valla böyle şarkı yüz yılda bir gelir o da türklere nasip olmuş. atatürk gibi şarkı.:D bunu yuutupta beğenmeyen o bin kişiye sesleniyorum, NEYİN PEŞİNDESİNİZ?

[YOUTUBE]O6giBtpUWVU[/YOUTUBE]

Tarkan'ın en sevdiğim ve yıllar geçse de her kesim tarafından dinlenebilecek şarkısıdır. :)

Ya bu şarkı ilk çıktığında Kral TV TOP 20'de uzun süre 1 numarada kalıp sonra birinciliği BBG'de meşhur olan Tarık'a kaptırmıştı. Hani şu vardı ya "Aklım hayır dese de of deli gönül, yine onun peşinden koşup gider misin?" diye bi şarkı. Ulan nasıl deli olmuştum. O zamanlardan içimde varmış bi elitizm. Tarık nedir lan varoş köpekler?

acı biberler sür
dilime dudaklarıma

Forumun yarından fazlasının ilk defa alt beziyle devam sütünü içerken klibini izlediği Tarkan şarkısı.

Arif v 216 dan sonra yine milyonlarin diline pelesenk oldu .p canim tarkan asdkfkjs

Metin Orolet in yönetmenliğini yaptığı klip sayesinde bu kadar sevildi. O toprağa vurup toz kaldırma hareketi yüz yıl geçse de unutulmaz.

[YOUTUBE]sjvdUdFpYzw[/YOUTUBE]

çok güzel yaaa valla böyle şarkı yüz yılda bir gelir o da türklere nasip olmuş. atatürk gibi şarkı.:D bunu yuutupta beğenmeyen o bin kişiye sesleniyorum, NEYİN PEŞİNDESİNİZ?

[YOUTUBE]O6giBtpUWVU[/YOUTUBE]
hala aynı görüş ve düşüncede misiniz malumat hanımcım?

giriş melodisi kulağıma geliyor, ispanyol paça pantolonumla omuzlarımı sağa sola oynatıyorum, bildiniz o hareketi smsjs

Son düzenleme:
Butuuun dunyada Tarkan'in sarkilari calinir, duyulur. bizim isyerinde arada caliyo ve ben herkese o an tercume etmekle mesgulum. birde lisede bi cocuk vardi sinifimizda, bildigin irkci amma.. Tarkan'in Simarik sarkisini da ezbere biliyordu :

istanbul’da konserine gittiğim gün aklıma geldi.. omuzlarını sallayarak önümüze gelip söyledi şarkıyı dkjd. çok eğlenmiştik…

evet fikrim niye değişsin arif ç bey, bu şarkıyı beğenmeyen kişilere şunu sormak istiyorum: kuzu kuzu bile memnun edemediyse sizi daha ne memnun edebilir acaba nankörler??
tarik - sevdim bir kez ,memnun etti bizi malumat hanım

evet fikrim niye değişsin arif ç bey, bu şarkıyı beğenmeyen kişilere şunu sormak istiyorum: kuzu kuzu bile memnun edemediyse sizi daha ne memnun edebilir acaba nankörler??
haha, tamamen aynı fikirdeyim bende malumat hanım ama galiba biraz daha "dudu"cuyum ben ya, bir de kış güneşi zamanları...

Geri