Kuzu çevirme

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Son seçimden sonra siyasetten buz gibi soğudum.

Intermittent fasting

Benim Sırp komşu iki yıl içerisinde defalarca kuzu ve Ferkel çevirdi ben ve dìğer Filistinli komşu son 10 yılda sadece kuzu çevirelim diye bolca konuştuk amykdjj
Konu dışı ama gene de söyleyeyim dedim aqjdjd

o değil de
kaymaklı menemen varmış
yazın bi boğaz turu yapabilirim

et görmeyi umdum ama nee buldum

Yurdun ana haber bülteni dolandırılan insanları köşesinde anlatıldığı şekli ile ksjdhfksdjfhskdjfhskdfjhskdjfskdfjhkdsf

Cumhurbaşkanı olucaksın deddilerrrr dolandırdılaaaarrrrrrr.
Olay ankarada yaşandı. 74 yaşındaki kemal kılıcdaroğlu cumhurbaşkanı olacağına inanıp dolandırıcılar tarafından kandırıldıııııııı.
Hazin olaydan sonra show muhabirimize olayı anlatan 74 yaşındaki kemal dede;
- 15 vekil verirsem cumhurbaşkanı olacağım söylendi
dedi.
Simdi muhabirimize bağlanıyoruz. Evet oğuzcum son durum nedir.

- Olay tam olarak arkamda gördüğünüz genel merkez de otururken kendisine teklif gelmesi üzerine yaşandı.
A.B isimli kişi tarafından dolandırılan kemal dede "34 vekil kaybedince ne yapacağımı şaşırdım" açıklamasında bulundu.
Oğlu tarafından emniyete bildirilmesi üzerine olay hakkında soruşturma başlatıldılskdjflsdkfjsldfkjsldfkjsldkfjsldkfjsldkfsjldkfjsldkfjlskdfjlsdkfjsldfk

Yurdun ana haber bülteni dolandırılan insanları köşesinde anlatıldığı şekli ile ksjdhfksdjfhskdjfhskdfjhskdjfskdfjhkdsf

Cumhurbaşkanı olucaksın deddilerrrr dolandırdılaaaarrrrrrr.
Olay ankarada yaşandı. 74 yaşındaki kemal kılıcdaroğlu cumhurbaşkanı olacağına inanıp dolandırıcılar tarafından kandırıldıııııııı.
Hazin olaydan sonra show muhabirimize olayı anlatan 74 yaşındaki kemal dede;
- 15 vekil verirsem cumhurbaşkanı olacağım söylendi
dedi.
Simdi muhabirimize bağlanıyoruz. Evet oğuzcum son durum nedir.

- Olay tam olarak arkamda gördüğünüz genel merkez de otururken kendisine teklif gelmesi üzerine yaşandı.
A.B isimli kişi tarafından dolandırılan kemal dede "34 vekil kaybedince ne yapacağımı şaşırdım" açıklamasında bulundu.
Oğlu tarafından emniyete bildirilmesi üzerine olay hakkında soruşturma başlatıldılskdjflsdkfjsldfkjsldfkjsldkfjsldkfjsldkfsjldkfjsldkfjlskdfjlsdkfjsldfk

Kılıçdaroğlunun cb olacağına inanabilecek tek insan var o da @Lefty
Kılıçdaroğlu kendi bile inanmaz kendi cb olacağına.Sormak lazım dolandırıldın mı @Lefty

Geri