Kuzey

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oooo kuzey kuzey kuzey başının belasıyımdır ama sevdiğim bir kardeşimdir baya uzun süredir tanımırım telefonla falan konuşmuşluğumuz,PES2015 oyununda benş yenebileceğini idda etmeleri ve ısrarcı tavırlarıyla bilinir öyleki telefonla onu aramıyorum die bile trip atar sürekli dile getirir kız arkadaşımdan daha fazla trip yapar.izmire kızarkadaşımın yanına gidince abi bende gelicem rezil edicem seni görürsün diede tehtidler savurur.bende hep darp ederim seni diye karşılık veririm.

Kuzey henüz gençliğinin baharında tutkuları homojen ve adlandıramadığı duygular edinmiştir kendisine aşk hayatı hep ters tepmektedir.kuzey bir bayanla çok iyi arkadaş olur dert dinler şaka yapar trip atar iyiliğinden dolayı bazen kaybetmeside beni üzen durumlardır neyse fazla özele girmeyelim....

Photoshop da avatar ve imza yapmayı seven bir arkadaşımızdır kuzey renkli avatarları ve aşk acısı imzaları beni delirtir hep oda sanane lan der geçinir gideriz.Kuzey ısrarın tatlı bir dalga boyutunda tribe dönüşmesidir.kuzey künefenin yanında ikram edilen süt gibidir :D acı biberden ağız yandığında tıkış tıkış yenilen ekmek gibidir.aşk çocuğudur aslında kuzey cilveleşme sanatında ustalaşmaya çalışan kızı boynunda öpüp gıdıklayan biridir o :D duyarlıdır kuzey net ve saf tır olduğu gibidir.loren le harvy deki harvy gibidir .ALF gibidir kuzey en enteresan konuları açar şimdi ne gerek vardıki bu erif bu konuyu açtı dedirtir.

Ben bu forumda kimseyi tanımıyorum sadece gördüğüm ve okuduğum yorumlarla düşüncelerimi beyan ediyorum.

Kuzey forumda gördüğüm cana yakın insanlardan biridir.Eğlenceli ve neşeli bir sohbeti olduğunu düşünüyorum.Herkezin bahsettiği kafaya takma meselesini anlamadım yakından tanıyanlar daha iyi bilirler tabi de inşallah öyle kafaya takacak büyük dertleri yoktur.

Bu arada PES'de senden daha iyi olduğumu düşünmüyorum.Çünkü çok daha iyiyim Rakip tanımam :D

ahahhahaa hayrınıza buncazı mod yapın :))))))))))

Kuzey başkalarına takılı yaşıyorsun hep ama bil ki bu hayat senin ve istediğini yapıp kalmak veya gitmek senin elinde bir şey. Kimsenin lafıyla hareket etmezsen onları önemli hissettirmezsin :) çünkü sen bir üye , bir birey, bir insan olarak zaten önemlisin.

Ama çok tatlısın, derdini rahatça anlatıp içini boşaltıyorsun en azından saklamıyorsun :cici: sende insanları seçerek yaşa derim çünkü az insan bol mutluluk demek. Kimseye ihtiyacın yok ama iyi bir dostun olsun değirleri olmasada olur her zaman seni sevenle kal :)

Tum pmlerini bi anda atsa keske dediklerimden :p kotu noyetli biri oldugunu dusunmuyorum

Kuzey
Abi kafamda tanimlayamadigim bana dogru yaklasan tek cisimsin:D
Yav kotu degil ama bazen ahiretlik sorulari var :asd:
Sana bayilmiyorum yalan yok hani ama kotu bi dusuncemde yok sana karsi. Bazen sah damarina jilet atasim geliyo uc saniye seyredim diye ama gene geri insan ol basak adam.iyi niyetli diyorum:asd:
Ozunde iyisin bence seni tam bi kavrayayim yazacam:D

Ag8vXp.jpg

Kuzey napiyon laaa :asd:
Kuzey iyi niyetli bence konustukca anliyor insan. kotu dusuncelerin olduguna inanmiyorum samimi iyi kalplisin

avatar calismalarida yspuyosun buda guzel

bos ve gereksiz seylerin seni uzmesine izin verme arkadasim..bi yardim lazim olursa Dertlesmek isteesen sezen var :D :p

haystinda basarilar ^^^:^^

Bu adama neden herkes kotu niyeti oldugunu dusunmuyorum yazmis yahu, muallak mi kendisi?

Fazlasiyla aktif biri, hayatinda basarilar:)

Modluğunda hep deneme sürümünde kalması dileğiyle.. Ljkhljlf

Düşüncelerimi daha önce yazmıştım yetkin hayırlı olsun yüreği güzel insan:)

hafif tripli,çok meraklı ve çok fazla soru soruyorsun :p
ama zararsızsın bence :) temiz bir yüreğin var izlenimi yaratıyorsun
her şeye takılmak yerine, bence bir şeyleri yoluna bırakmayıda öğrenmelisin :p

*2016 üye sözlük güncellemesi

Kuzey sana yesil yakismiyor kardesim, tez zamanda terfi bekliyorum ayrica sen hayirdir proxy konularini göremiyoruz artik ?

Eğlencelidir sohbeti , arada trip yapar ama çeklimeyecek değildir:) Hep mutlu ol Kuzey.

Yazayım da çıksın aradan yoksa başımın etini yiyecek bu çocuk :sırıt:
Boğa burçlarını seviyordum ta ki seni tanımayana kadar :p Yahu bir insan bu kadar ısrarcı olabilir mi ciddi anlamada bunaltıyor insanı ama iyi niyetli :p
Kıramıyorum o yüzden de çoğu zaman:tatlı:
Avatar çalışmaları iyi güzel avatarlarda kullanıyor lütfen benden isteme yani zaten kullanmıyorsun :p

Nuri kardeşimi severim delikanlı adamdır.

iddaa tiyosu diye her dakika mesaj atmasa daha sevimli olacak ama ne yapalım böyle sevdik vay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri