Kuzey Irak’taki depremden sonra..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzey Irak’taki deprem konu bile olamamış neyse
QpzqGv.jpg
[/url][/IMG] bakalım bizim müslümanlar ne yazmış
qJNLnB.jpg
[/url][/IMG]
MaB74k.jpg
[/url][/IMG] Rabia için poposunu yırtanlar ağlayanları gördük önemli değil seneler öncede Van’da deprem olduğunda yardım kutularıma taş toprak bayrak yollayan oldu allah yaptı iyi oldu gibi çok nefret söylemlerini görmüştüm ölenlerin kimliği bu derece önemli onlar için ondan pek şaşırmadım siz olsaydınız müslümanın yanında mı yer alırdınız yoksa kafir dedikleri insan gibi insanların yanında mı karar sizin bunun gibi nice nefret söylemleri var kardeşiz derler inanma..

Orada söylenen Yabani bölgesel kürt yönetiminin tutumundan dolayı. pkk'lılarla işbirliği yapanlar ve onlarda orada olduğu için. Ben şahsen öyle düşündüm ama orada Türkmenlerin de yaşadığı aklıma geldi düşüncelerimden vazgeçtim. Ülkeme ihanet edene, askerime kurşun sıkına olanlar konusunda olumlu bakamam. He hepsi öyle mi ? Değildir elbet ama nasıl ermenistanı israili komple sevmiyorsak bu da öyle. Kimliğe değil hükümet veya yönetime tepki bunlar.

Direkt olarak kendilerine zarar vermemiş bir insanın ölümüne sevinenleri görmek beni dehşete düşürüyor. Orada ölmüş insanlar senin benim gibi normal bir vatandaş olabilir. Ha, eli kanlı bir terörist olsa bile, Tanrıcılık oynamayı bırakın herkes cezasını elbet bir şekilde çekecektir. Tüm yahudiler ölsün ya da tüm müslümanlar katildir demekten farkı yok bunun.

bugün Türkiye’de Türk kökenli fetö dalgası var bu demek değildir ki Türkler terörist sırf Kürtlerin yoğun yaşadığı bölgede bunun olması İnanın Kürt nefretinden geliyor en çokta dindar geçinenler yapıyor hiç bir olay olmasın gene bu nefreti göreceksiniz insanların ölümüne sevilmez bazı kişiler istisna Türkiye’de maden kazası filan gibi olaylarda görürüm kü Kürtler acılarını sosyal medyada fazlasıyla paylaşır Bakıyorum konu Kürt olunca millet zevkinden ne yapacağını şaşırmış ..

Van da ki depremden sonra "bizi TC yıkamadı 7.0mı yıkacak" diye yazılar açıp şov yapan zihniyetten farkı yoktur şunu yazanların.

"Bakalım Müslümanlar ne diyecek blö blö" :)

Zaten başlı başına bir terördür idrak etmediysen tarihine bakman yeterli din dil düşünce ayırt etmeden acısını paylaşırız benim felsefem bu sadece saatlerce dinden imandn peygamberin hayatından bahseden gözyaşları dökenlerin aslında alakası olmadığını izah ettim ölünce ceset olarak giriyorsun toprağa kimlikle değil hiçbirşeysin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri