Kuzey Güney Dizisi Topici

Konu sahibi son olarak 3320 gün önce görüldü
[YOUTUBE]_yHu30tw59o[/YOUTUBE]

:srl::srl::srl:

67.Bölüm Fotoğrafları.

110.jpg

109.jpg

108.jpg

107.jpg

106.jpg

105.jpg

104.jpg

103.jpg

102.jpg

101.jpg

Uyş yanlışmı gördüm simayla kuzey yan yana :suss:

67. Bölüm kuzey & cemre seni seviyorum :kiss:

[YOUTUBE]1jowFXXILyQ&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=9[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]I08fn6lHA9Y&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ[/YOUTUBE]

67.Bölüm Fal Sahnesi :)
[YOUTUBE]n-roDTZAitg&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ[/YOUTUBE]

Kıyamam beee öffff :(

Guneye sinir oluyorum :p
Pis psikopat :honk: resimleri buldu pis :D

Banuya cok uzuldum ya, guney annesine akil hastasi bir kadina bakicilik yapiyorum dedi ya pislik :p

He banunun aannesinin onu sileceğini duyunca yapışıyor ama hemen banuya aşkım canım cicim diye :bunepeki:

yaa bi repliğini buldumda buraya olmaz o ama bayıldım :D:D güney zaten gerçek hayattada oynadıgı rolden farksız degilmiş okumuştum köşe yazısında eski eşi anlatmış :D adam fenaa yaa.

yaa bi repliğini buldumda buraya olmaz o ama bayıldım :D:D güney zaten gerçek hayattada oynadıgı rolden farksız degilmiş okumuştum köşe yazısında eski eşi anlatmış :D adam fenaa yaa.
:zuha: şaşırmadım. . Bir insanın karakteri öyle olmasa dizide mutlaka açığı olurdu :kiki:

Allahim bu adamin karizmasi beni öldüreceeeeeeeeeeeeeekkkkkk

Kuzey Güney 67. bölümde Kuzey Cemre'ye olan aşkını itiraf etti

280320131300229157900_2.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney 67. bölümde Kuzey Cemre'ye olan aşkını itiraf etti. Hapishanede fal bakan kadın ise Kuzey Güney dizisinin final bölümünü anlattı...

26 Haziran'da büyük finale hazırlanan Kuzey Güney dizisi büyük bir heyecanla izleniyor. Kuzey Güney'in son bölümünde ise Kuzey Cemre'ye olan aşkını itiraf etti.

Barış'ın aleyhinde ifade vermesiyle tutuklanarak cezaevine konan Cemre'yi ziyaret eden Kuzey sonunda aşkını itiraf etti ve artık hep yanında olacağına dair söz verdi.

Hapishanede duygularına engel olamayan Cemre'ye hapishanade fal bakıldı. O sırada hayal eden Cemre, Kuzey Güney'in final bölümünüde göstermiş oldu.

Finalde Kuzey ve Cemre beraber oluyorlar fakat Güney bu duruma engel olacak gibi gözüküyor. İşte Kuzey Güney son bölümünde yaşananlar ve Cemre'nin finali gördüğü anlar...​

Senin benimi yok :D
Yakisikli ist Allah bagislasin :kiki:

Bitecek mi dizi ya :sulugoz: izledigim tek diziydi :dusun:

Geri