Kuzenlerle fakir soframız : ))

Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
İçki olmamış topram :T: Onun dışında süper sofra olmuş :) afiyetler olsun :)

Afiyet olsun canim :)

Teşekkürler güzelim :cici:

wauuuuuuuw bende nere kaçtı dedimmmm, Lays'de almışşş ya on numarasın :heyoo: Vur şişenin dibine ! Keyifli içmeler sanaaa :hi:

İçki olmamış topram :T: Onun dışında süper sofra olmuş :) afiyetler olsun :)

Hadi yaaa ben az içenlerdenim toprağım merak etme :) eyvallah, teşekkürlerr :cici:

evet dürüm için bir avatar daha #ME8 :hello:

semtin belediyesinden yap-işlet-devret modeli kiraladığımız denize sıfır bankları anmak istedim :l

zavallı mezelerimiz ve votka-bira ikilisi aynı bardakta mis oluyor, hızlı ve ekonomik bir kafa :l

qy5lqb.jpg

Teşekkürler güzelim :cici:

wauuuuuuuw bende nere kaçtı dedimmmm, Lays'de almışşş ya on numarasın :heyoo: Vur şişenin dibine ! Keyifli içmeler sanaaa :hi:

Hadi yaaa ben az içenlerdenim toprağım merak etme :) eyvallah, teşekkürlerr :cici:

evet dürüm için bir avatar daha #ME8 :hello:
Tamam istedigin avatar olsun sulari kullan 2 tane yaparim :)

Efes şat efsane buluş=) semtte herkesin iç cebinin kahramanı oldu ebatlarıyla, tam bir cep herkülü... 20'lik rakılarda şahaneydi ama sadece restorantlara veriliyormuş artık. ayıp :l

semtin belediyesinden yap-işlet-devret modeli kiraladığımız denize sıfır bankları anmak istedim :l

zavallı mezelerimiz ve votka-bira ikilisi aynı bardakta mis oluyor, hızlı ve ekonomik bir kafa :l

qy5lqb.jpg

Ohiiiiii sizinkide fenaymışşşş :D Akıma bak yaaa gece gece var mı daha paylaşmak isteyenn :D Açık havada iyi giderrrrr :hi::hi: Fakiriz ama fakirliğin böylesi tatlı ya dimiii

Bu da başıma gelen en zengin rakı sofrası, şartlar gene asfalt şartları :l

e83kas.jpg

Köfteler meyd in perişan dayı... adamın adı perişan :l akşamdan sabaha kadar köfte yolluyor, hesap hep 20 lira :l kedi yedirse şanslıyız demişti bir arkadaşım, artık ne veriyorsa bize ya güzel tadı köftenin :l

Sinist ömrün banklarda çürüycek sen evlen bian önce :D

Ohiiiiii sizinkide fenaymışşşş :D Akıma bak yaaa gece gece var mı daha paylaşmak isteyenn :D Açık havada iyi giderrrrr :hi::hi: Fakiriz ama fakirliğin böylesi tatlı ya dimiii

istanblue ya=) kaliteli ispirto yemin ederim=) birayla gidiyor ama ispirto tadı :l

Soğuk Kahve
Haydaaaaa :D
Ayda yılda bi kere dedik içelim herkes beni mi bekliyordu kafayı çekmek için asddsdhg :D
Sen de mi başladın kız yoksa bu resim internetten felan mı buldun :D
Sen içmezsin ya :D :p

@Soğuk Kahve
Haydaaaaa :D
Ayda yılda bi kere dedik içelim herkes beni mi bekliyordu kafayı çekmek için asddsdhg :D
Sen de mi başladın kız yoksa bu resim internetten felan mı buldun :D
Sen içmezsin ya :D :p

Sizde kuzen var da bizde yok mu? Kuzenler gelince hep boyle oluyo :heyoo:

Edit: Ben fake degilim tamam mı gosteriverem sana sinirli yerlerimiiii

wauuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww bu nedir böyle ya milletin içesi varmış :DDD Soğuk Kahve yarasın kardeşim sigara ve birayı aynı ada içenleri hep takdir etmişimdir : D

Lütfen foruma girerken alkolmetre testi yapıp girin bundan sonra :D

Geri