Kuzeninize aşık olsanız ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü

Kuzeninize aşık olsanız ne yaparsınız?

• Aşkımı içime gömerim

Kullanılan: 3 25.0%
  • Gider konuşurum

Kullanılan: 2 16.7%
  • Şöyle ki;

Kullanılan: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Şöyle ki; aşık olunacak bi kuzenim yok aslında var bikaç tane ama yok olunmaz.

Kuzen kardeş yarısı demek. Hiç o gözle bakmadım bakamamda.

Kuzen da o kardeş gibi büyüdük aşık mı olunur hiç:/

Bakkaldan çikolata falan alırım nabiyim ;s

Aşkımı içime gömerim şıkkını işaretledim tek kızım anne tarafından gerisi erkek baba tarafından iki kızız gerisi erkek kalabalıkta bir aileyiz iki taraftanda yani kuzenlerimin hepsi erkek hiç o gözle bakmadım ALLAH şaşırtmasın ama ülkemizde çogu insan kuzeniyle evlenebiliyor dayı kızı hala oglu filan :D bu hep tuhaf gelmiştir.

intihar ederim xD itiraf ediyorum 3 kuzenimde cokca cirkin 3 de evde kaldi :zuha:

Bu kuzenlerin çektiği nedir arkadaş ya , aldatırken kuzenleydim denir, tele alternatifleri kuzen diye kaydederler. Ankettede kuzeni sorarlar özellikle böyle giderse ebe bile yanında halt yiyecek küfür işitmekte, kulakları çınlamada ;d

o an insanlıktan çıktımı anlarım......sanırım ölmek için iyi bi neden yani okadar imkansız birşey bnm için

Ben onlarin ablalariyim onlardan kucuk olsamda aynisi olurdu

~
U.c.u.k

Ben degil de bi kuzen acilmisti bana ciddi ciddi. Hemen o an kuzenlikten reddedip gorusmeyi kestim :T:

Teyzeme şirinlik yapmaya başlardım kesin.: ))))

Düşününce bile çok iğrenç. Kuzenimi öldürürüm, kurtuluruz bu olaydan. Kendimi öldürecek değilim .s.s

İslamı bilen tanıyan, bu olayı uzaylı görmüş köylü gibi görmemeli.
Eger 2 tarafta birbirine aşık ise Nikah düşer ve evlenilir.

Genelde duygusal birşey hissedilmeyen herkese " kardeş gibi görüyorum seni " ayağı çekilir.
Kuzen olması şart değil, bu muamele alt komşuya, iş arkadaşına da yapılır.

Geri