Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşkımı içime gömerim şıkkını işaretledim tek kızım anne tarafından gerisi erkek baba tarafından iki kızız gerisi erkek kalabalıkta bir aileyiz iki taraftanda yani kuzenlerimin hepsi erkek hiç o gözle bakmadım ALLAH şaşırtmasın ama ülkemizde çogu insan kuzeniyle evlenebiliyor dayı kızı hala oglu filan bu hep tuhaf gelmiştir.
Bu kuzenlerin çektiği nedir arkadaş ya , aldatırken kuzenleydim denir, tele alternatifleri kuzen diye kaydederler. Ankettede kuzeni sorarlar özellikle böyle giderse ebe bile yanında halt yiyecek küfür işitmekte, kulakları çınlamada ;d
İslamı bilen tanıyan, bu olayı uzaylı görmüş köylü gibi görmemeli.
Eger 2 tarafta birbirine aşık ise Nikah düşer ve evlenilir.
Genelde duygusal birşey hissedilmeyen herkese " kardeş gibi görüyorum seni " ayağı çekilir.
Kuzen olması şart değil, bu muamele alt komşuya, iş arkadaşına da yapılır.