Kutusu açılmayan 2007 model ilk iPhone, rekor fiyata satıldı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Apple'ın 2007 model kutusu açılmamış ve jelatinli olan ilk iPhone'u, şimdiye kadar görülmüş fiyata alıcı buldu.

LCG Müzayede tarafından açık artırmaya çıkarılan telefon, 158 bin 644 dolarlık fiyatla yeni sahibine geçti. Bu miktarla dört adet Tesla Model 3 veya 200 adet iPhone 14 satın alınabiliyor.

Bu satış, geçmişte kaydedilen 63 bin 356 dolarlık ve 54 bin 904 dolarlık fiyatları geride bırakarak yeni bir rekora işaret ediyor.

Öte yandan bu iPhone'un, günümüzde kullanılamayacak kadar eski bir model olduğu ve açık artırmayı kazanan kişi tarafından koleksiyon amaçlı satın alındığı kaydedildi.

Kaynak

1689596057524-yeni-proje.jpg

Aynı işi görüp hiç bir artısı olmayan şeye extra para vermek bana çok mantıksız geliyor. Yani ona vereceğin parayla çok fazla şey yapabilirsin.

Aynı işi görüp hiç bir artısı olmayan şeye extra para vermek bana çok mantıksız geliyor. Yani ona vereceğin parayla çok fazla şey yapabilirsin.
İş / oyun amaçlı değilse telefon ya da bilgisayarın da çok fazla özellik taşımasına gerek yok ancak işin içine gösteriş girince durum değişiyor.

İş / oyun amaçlı değilse telefon ya da bilgisayarın da çok fazla özellik taşımasına gerek yok ancak işin içine gösteriş girince durum değişiyor.
Zaten "gösteriş" meraklısı olmayan bir insan ona o kadar para vermez diye düşünüyorum. Kirada oturup, yada ne bilim maddi durumu iyi olmayan ama elinde iPhone olan çok insan tanıyorum ne yazık ki,

Satın alan kirada mı oturuyormuş?
Ev satın alacağına İPhone satın almış demek ki!

insanın parası çok olunca bu tarz eylemler gözüne pek de büyük görünmüyor.
muhtemelen bunu alan adam bu parayı bir kaç saatte kazanıyordur.

O Aslan ile Eşek değilmiydi? O başka bir hikâye mi?
Kurt ile eşek tartışıyorlarmış.

Kurt: Çimen yeşildir.

Eşek: Çimen sarıdır.

Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar.

Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş.

Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş:

Hakikaten sen de çimeni sarı mı görüyorsun?

Aslan: Hayır çimen yeşildir.

Kurt: O halde neden bana 1 ay hapis cezası verdin?

Aslan: Eşekle t
artıştığın için…

Kurt ile eşek tartışıyorlarmış.

Kurt: Çimen yeşildir.

Eşek: Çimen sarıdır.

Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar.

Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş.

Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş:

Hakikaten sen de çimeni sarı mı görüyorsun?

Aslan: Hayır çimen yeşildir.

Kurt: O halde neden bana 1 ay hapis cezası verdin?

Aslan: Eşekle t
artıştığın için…

eşekle eşek olduğun için.

Koleksiyoncuların yüksek miktar ödeyeceğini ilk baştan hesaplamış.

HTC'nin telefonları için de çok talep var diye duymuştum.

togg içinde olur, 20-30 yıl sonra 0km togglar epey kıymetlenir. aslında her şeyin ilki için geçerli..

Geri