Kutu Kola Kapagı Açmak

Konu sahibi son olarak 1235 gün önce görüldü
Teneke Kola Kapagı Açmak kolay iş .. ? :)

Az once kızlar teneke kola kapagını acarmısınız ? dedi Centilmen bir erkek olarak da actım :) demekki cok zor işmiş :şşkn:

images

Böyle konu mu olur. :T:

Kim kime ne yaptı kopek filan oluyorda niye olmuyor boyle :D

Bari inceliklerini anlatsaydın. Nasıl açtın sen o kutu kolayı?

Aslında kutu kola kapağı önemli konu.. eskiden konserve gibi açılırdı.. sonra mekanizmalı kapak geldi.. ama bunun en büyük sıkıntısı da kapak üzerindeki her türlü şeyin kolaya karışıyor olması.. Hatta firma bunu önlemek için değişik kapak üzerinde çalışıyor diye söylenti vardı... biralarda olduğu gibi alüminyum koruma koysalar keşke ama maliyet etkinlik açısından yapmıyor olabilirler

Bszende açılmaz hatta kopar kapak

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E yok artık :d
Bir anımı anlatmaya geldim. Benden pek hoşlanmadığını düşündüğüm bir hocanın dersine, canım çok kola çekti diye geç kaldım. Laba girdim ama kolamı girmeden açmayı unutmuşum. Sınıf çok da sessiz değilken açayım dedim. Ulan şansıma, öyle bir ses çıktı ki, Coca Cola reklamı çekiyorum adeta. Tüm sınıf o sesin kaynağına yöneldi. Kola kutusuyla aynı renge döndü yüzüm. Okulda rezil olduğum günlerden sadece biri :d

Aman tanrım ne kadar centilmen bir erkek.

arkadaşlara kutu kolayı verirken o kapağı ters çevirirz açmaya kalkınca kırılır ve açamazdı birşeyler ile delmek zorunda kalırdı :D

bu arada kutu kola tarzı şeylerde kapağına bi su felan tutun nereleri geziyor o :gamer:

Açma halkasıyla uğraşmadan önce bir peçete yardımıyla ağzınızın temas edeceği bölgeyi temizleyin. Çünkü toz ve gözle görülmeyen o kadar çok yabancı madde var ki ister istemez ağzınıza giriyor.

Açarken tırnak kırılabiliyor o yüzden ben de başkalarına açtırıyorum. :T:

Geri