Kuşum Uçamıyor

• Kullanıcı Tuxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4348 gün önce görüldü
Daha önce belki bazı arkadaşlarım duymuştur, Hint bülbülü yavrularım vardı çoğunu eşe dosta dağıttım, gerçekten artık 10 tane yavru evde üretimhane gibi bir hal almıştı, neyse bende şuan 1 yavru ve baba var. Baba yavrunun herşeyiyle ilgileniyor, yavru derkende aslında çok yavru değil yani ortalama yaşına girecek bir kuş göz önünüze gelsin. Kuşum uçamıyor ya ne yaparsam yapayım uçamıyor yere düşüyor yerden alıp hemen kafasını okşamaya başlıyorum sularına vitaminde attım ki en azından bi vitamin yetersizliği varsa takviye yapsın diye ne yapmalıyım yani gerçekten bi veterine götürmemde yarar varmı ?

Kuşun merhametten yoksun olduğundan dolayı
özgüveni eksik herhalde kafesteyken daha çok okşayıp ilgilenmen gerek kuşunla.

Çok yükseğe uçamıyor sanırım dediğiniz gibi Spy merhametten yoksun olduğundan özgüveni eksik gibi kafesten dışarı çıkmaya bile yeltenmiyor düşerim ederim diye, birde sanırım kanatların kopması yada tüy dökümü hastalığı felan oluyormuş onun için genede götüreyim diyorum ben

Belki de kardeşlerinden ayrı olduğu için uçamıyordur. :/

veteriner anlamıyo hiç götürme.

Belki de kardeşlerinden ayrı olduğu için uçamıyordur. :/

10 tane yavru vardı ya bakamıyordum artık yani Hint bülbülleri çok çabuk ürüyor ve heryeri dağıtıyor. çünkü sürekli uçma arzuları var. yerinde duramayan bir kuş her harükarda vermem gerekiyordu, bu cinsteki kuşları hiç beslemedim o yüzden bu kadar üreyeceğini bilsem hiç almazdım.

Veterinerin görmesinde fayda vardır diye düşünüyorum ,bir sağlık sorunu olabilir

Arkadaş başlık çok pis çarptı hea.
Neyse sen doktora götür onu ayy pardon veterinere

Fesatlık işte ya :) kuş sağlığı önemli .d

Ama arkadaşlar kuşum uçamıyor yani ne diyeyim :D

Oha bu çocuğun kuşları her şeyden önemli ; (

Hep kafeste kaldığı için muhtemelen yağlanmış olabilir, o yüzden uçamıyor. Sen kafesin dışında bırak hep o düşe kalka yağı yakıp uçacaktır diye umut ediyorum . :)

kafasını kopar kökten çözüm

iyide veterinerler anlamiyoki?
bakiyolar ediyolar sonra salliyolar bunu bunu va diye, aslinda kusun oyle bi hastaligi yok,
ben bilmem de, in$ uçabilir en kisa zamanda

Geri