Kusturmalı boşnak saksosu nedir?

Konu sahibi son olarak 911 gün önce görüldü
Öncelikle tamamen terimi öğrenmek amaçlı konuyu açayım dedim herhangi bir ithamda bulunmayalım :)

Bildiğiniz gibi Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında ettiği "Kusturmalı Boşnak Saksosu" lafı yüzünden Beyaz TV'deki işinden kovuldu. Canlı yayında böyle bir lafın edilmesi bir yana, böylesine garip bir terim nasıl ortaya çıktı?

tNxknJznkVNefrQe-636468783702152770.jpg

binlerce insan, akıllarda tek soru: nedir bu kusturmalı boşnak saksosu?

yıllardan 2012, twitter'ın en cancanlı olduğu, daha gezi olayları patlamadığı için daha az insanla daha deep mizah yapıldığı zaman dilimi yani.

şerif faysal yıldırım, güzel troll'ümüz "oral seks yasaklanmış diyorlar. ben gırtlağa kadar sokup kustururum. kusturmalı boşnak saksosu derler buna. özel bir seks metodudur." diye bir tweet atıyor. 2012'de bu tweetle birlikte kusturmalı boşnak saksosu da hiç yer etmiyor lugatımızda. gülüp geçiyoruz.

1EO7IaGHWto9KcB8-636468784166213781.jpg

bundan birkaç sene sonra, iki kız mentionlaşarak kavga etmeye başlıyor. kavga şöyle çıkıyor. kızlardan biri, buna kız a diyelim, celal baggins'in attığı bir tweete cevap veriyor. kız b'nin ağzında sigara bulunan bir fotoğrafı paylaşıyor celal baggins, of bu dudaklarla ne sakso çekilir yazıyor bir de. kız a da gelip, bu tweete "kusturmalı mı" diye yazıyor. daha sonra kavga başlıyor.

kavganın bir noktasında kız b, kız a'ya "olay şu buket sen benim kusturmalı boşnak saksosu yaptığımı iddia etmişsin" diye menşın atıyor. bu menşın, retweetleniyor, ss'i alınıyor paylaşılıyor, öyle ya da böyle herkesin timeline'ına düşüyor.

nnQ4jZj14R59Lec9-636468784404650525.jpg

böylece "kusturmalı boşnak saksosu" lugatlara ekleniyor.

Ekşisözlük

Sanki sallama gibi geldi okuyunca.
Terimi de ilk kez duydum.

ya bunu daha önce de duymuştum ama terimi lugatımıza ekleyenin faysal olduğunu bilmiyodum. :D adam gitti adı kaldı ya ahaha. eğer doğruysa bu olay üzerine faysal twitter'a come back yapar gibi geliyor. at fava bekle.

Saçmalığın dik alası bir kelime.

Aaa ne kadar da cayilmişiz meyer. Benim bildiğim tek seks pozisyonu çocuk yapmak.

(Aov ne masumum)

Bosnak lardan cok ceken birinin soyledigi soz

Geri