Küsmek Nedir ßilir misin?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K%C3%BCsmek-Nas%C4%B1l-Bir-%C5%9Fey.jpg

• Küsmek Dürüstlüktür
    Nokta.gif
    Çocukcadır Ve Ondan Dolayı Saftı
    r
    Nokta.gif
    Yalansızdır..
  • Küsmek Seni Seviyorumdur Vazgeçmemektir
    Nokta.gif
    Beni Anladır..
  • Küsmek Kızdım Ama Hala Burdayımdır
    Nokta.gif
    Gitmiyorumdur
    Nokta.gif
    Gidemiyorumdur..
  • Küsmek Nazlanmaktır
    Nokta.gif
    Yakın Bilmektir
    Nokta.gif
    Benim için Değerlisindir..
  • Küsmek Sevdiğini Söyle Demektir
    Nokta.gif
    Hadi Anla Demektir.
  • Küsmek Umuttur Acıları Bitirmektir
    Nokta.gif
    Emin Olmaktır..

Ya Sizce ?

Aha benim konum :p Tanıyanlar bilir benim kadar küsen insan yoktur herhalde :p herşeye küsebilirim :D

Bu alındığımdan değil ama yukarıda yazılanlardan kaynaklanıyo en çokta :)

Küsmek Kızdım Ama Hala Burdayımdır Gitmiyorumdur Gidemiyorumdur..

Küsmek Sevdiğini Söyle Demektir Hadi Anla Demektir

Bence küsmek demek şans vermek demektir çünkü aslında.. Saçma gelebilir bir çoğuna ama değer vermesem küsmem zaten küstüm bile demem. Küsüyorsam sana telafi hakkı tanıyorumdur "uğraş benim için çabala gitmeme izin verme" demenin "bencesi" "küstüm"dür :)

Tüm küstüklerim ve küseceklerim duyun bilin ki sevdiğim için küsüyorum eğer sevmesem küsmem de :p :)

Kusluk yeri qelir Eglenceli bir Sevgi yumagi olur ,yeri qelir insanlarin bir birini anlayabilmesi icin büyük bir sebep olur, {K}üslük konusunda Kendimi baz alicak olursam Kendimi yada duygularimi ifade etmek adina insanlara karsi kullandiqim qüzel bir nazim bicimi diyebilirim. Cok derin bu konu aslinda Ozetce ßu kadar deyinebildim Shecan :icon_uyuyorum:

Kusmek her dafasında farklı sekılde yenılenılebılen bır sevgı bagıdır.tabı bu bırbırını seven cıftler ıcın gecerlı.kısıde kın ve nefret duyguları agır basıyorsa kusmek gıdıp gelmemektır.

Yınede kımse kımseye kusmesın.:)

Aha benim konum :p Tanıyanlar bilir benim kadar küsen insan yoktur herhalde :p herşeye küsebilirim :D

Bu alındığımdan değil ama yukarıda yazılanlardan kaynaklanıyo en çokta :)

Bence küsmek demek şans vermek demektir çünkü aslında.. Saçma gelebilir bir çoğuna ama değer vermesem küsmem zaten küstüm bile demem. Küsüyorsam sana telafi hakkı tanıyorumdur "uğraş benim için çabala gitmeme izin verme" demenin "bencesi" "küstüm"dür :)

Tüm küstüklerim ve küseceklerim duyun bilin ki sevdiğim için küsüyorum eğer sevmesem küsmem de :p :)

+++rap :) Evet küsmek iremcan'dır !! :p

Küsmek kısaca Kusmak'dır.
Nasıl midemiz birşeye bulandığı zaman kusmamız gerekiyorsa. Aynı şekil birşeyi hazmedemediğimiz zaman tepki göstermemiz gerektigini düşünüyoruz. En kısa yoldan küserek tavrımızı belli ediyoruz. :)

Arkadaşlarr Herkes Bana Küssün Eğer Kardeşimin Açıkladığı Gibi Küsücekseeee.... Sevi Arsızııı Olmak istiommmm hihihiihihi :)))

Küsmek bazen daha fazla kırmamak kırılmamak için susmak.
İnsan sevdiklerine küser boşa dememişler gönül umduğu yere küser diye
İnsanı sadece sevdikleri kıarabilir üzebilir vede küstürür
Kalbinde kin ve nefret barındıramayan insanlar için küslük saman alevi gibidir yeter ki karşısındaki bubun farkına varıp bir adım atabilsin.

ben küstümmü barışmam ki:D yani son noktadır bnm için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri