Kuş sesi

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Bazen huzur veren bazen sinir bozucu olan ses .

Doğada Yürüyüş Yaparken Duymaktan Hoşlandığım En Güzel Sestir,Kuş Cıvıltıları.. Fakat Evde Beslenen Kuşun Sesi Beni Delirtir.

Köy evinde sabah yağmur sesi ve kuş sesi ile uyanmak kadar güzel birşey yok olamaz :)

Aklıma direkt kapıları renkli yağlı boyadan olan,dışarı çıktığınızda bahar kokusu burnunuza ilişen bir memleket geliyor.
Pek severim kuş sesini.

Yeni evimde pencereme yakın ağaç var neyse ki oraya geliyorlar ancak öyle duyuyorum kuş seslerini..Beton yığını şehirde bu sesleri sadece cep telefonunda ve kapı zillerinde duyacağız gibime geliyor..

Kapı zili yapılana değin herkesce sevilen işilti :benuydurdumnevar: :işitilenşeyişilti: :hih:

Önce ki sene kapı zilimizi birebir taklit eden bir kuş yüzünden çektiklerimizi kısa film yapıcam izlersiniz zamanla :sevimli:

Ağaçların arasına uzanıp, ellerini kafanın arkasında bağlayıp, gözlerini gökyüzüne diktiğinde en hoş gelen sestir.

Kuş sesini en çok baharda severim. Buhranlık kapladığı an güzel gelir. Pencere önüne de gelmişse gitsin tüm vakitler. İzle izle bitmez.

iki bülbülüm var, bi sohpet muhappet kuşum var. belirtmek istedim sadece. yorumlamam bu kadar.

Ne kadar romantiksiniz olum, kuş sesine karşı bi şey hissetmeyen bi ben mi varım :(

Hamakta hemheme sesine eslik ettiginde o uykuyu size tarif bile edemem

Evimin arka bahçesinde yeşillikler içinde kafa dinlerken kuşların melodisini dinlemek ayrı bir zevk.

Şehrin gürültüsüne gümbürtüsüne o kadar alışmışız odaklanmışız ki bazen yanı başımızda cik cik öten kuş seslerini bile duymuyoruz, duyamıyoruz. Durup bir dinlemek lazım. Ne söylüyorlar acaba.

Geri