kus pisligi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Lanetli miyim neyim. O kadar araba varken gelip toplu sekilde benim arabama ediyorlar. Sil sil cikmiyor. Ben biktim onlar bikmadi.

duşa girdim çıktım saçımı yaptım dışarı çıktım çıkmaz olaydım saçıma pislemiş hayvan :( Uğursuz muyum neyim dedim tam tersi git sayısal loto falan oyna dediler :p

Kız çocuklarının kulaklarını deldiklerinde( İğneyle ve ilkel şekilde) pamuktan bir ipi ilk takarlardı. Yara ve iltihaba karşı da kuş pisliğini sürerlerdi. Yabani kuş pisliği... Kuş pisliğinde asit olduğunu biliyorum.

Bi at boku değildir. At bokuna basınca yerde para buluyosun. Tecrübeyle sabit.

Geçen balkonumdaki sandalyeme pislemişler sinirden oturup ağlamıştım nasıl temizleyeceğim diye ! Yok böyle bişey .

kanatlılar üzerimize sıçıyor
sen halen şöyle özelim
böyle güzelim

kus boku şifalıdır, bir miktar alinip yumurta akıyla kariştirildiginda ve yüze maske olarak yedirildiginde birşey degişmeyecek tabi.

Perdeye sıçan eski kuşlarımı hatırlatan başlık.

Bir arkadaşımın muhabbet kuşları vardı.. büyükce kafes almıştı onlara.. ya hiç temizlememiş kafesi odası kurtlanmıştı.........

kuşlar sevimli gibi duruyor ama bana sinsi geliyorlar. saçmalar yani. muhabbet kuşlarının kimsenin onları satın almasına izin vermeden o evden bu eve kaçmalarını değerli buluyorum sadece. ama güvercinler mesela? etrafı kirletmek dışında napıyorlar? besle besle gelsin seni b*klasın sonra. güvercinler çok midemi bulandırıyor, diğerlerine yine kusmuyorum o kadar da güvercinler toplatılsın. pawguard, haytap peşime düştü şu an.

Geri