Küs olduğunuz birisinin sizin için aldığı ya da yaptığı bir şeyi kullanır mısınız?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Küs olduğunuz birisinin sizin için aldığı ya da yaptığı bir şeyi kullanır mısınız?

Kullanırım tabii.
@Aze ile küskün olunca hemencecik Netflix şifresini değişiyordu eskiden, şimdi değişmiyor.
Miss gibi kullanıyorum, küskünüm diye neden bedava Netflix izlemeyim :)

sevdiklerinizle fazla küs kalmayın
sevmiyorsa zaten küsülmez

Gönül sevdiğine küsermiş…. Kullanılır

Kullanır ya.. içten içe seviodur yine onu kırgınlıklar olabilir tabi.. barışırız bi bakılır ona canisi yaa ^55

Küsmenin gereksinimlerini yerine getiremiyorum ben. Biraz yüzsüzümdür.
Öyle yüzdökmem , soru sorarsa o kisi sessiz kalip 50 kez soruyu tekrarlatmam. Sorulan soruya "ne var lan" diye cevap veririm. Ihtiyacim olan bir sey varsa alir kullanirim. Soracaksam sorarim. Gerci biriyle hic kusmedim.. En yakin arkadaslarimlada hic kusmedim. Onlarda kusmemistir. Kusmek/Naza cekmektir benim nazarimda.
Kavga etmissem mevzuyu halleder kestirip atarim. Konusmam gereken uzun soluklu bir tanidiksa mevzuyu cozerim. Ceza kesilecekse keserim , haksizsam kusura bakma derim. Yeni bir ahbapsa bir daha arayip sormam. Ama aradigi zaman miymiy konusmam vs vs
Cocuk gibi kusmek yapimda yok.

Kullanmam.
küsmüşsem her şey biter, silinir bende.

Küstüğüm kişiye ve süresine göre değişir.

Kusen 1i degilim. Kuskunluk olmaz bende. Saygisizlik olmussa mesafe olur. Kullanirim. Kullanmadiklarimi da kullanacak kisiye veririm.

Evet hatta sallarım , yani sallarım derken aklınıza değişik şeyler gelmesin, laf ederim manasında, pinti karı-herif, daha iyisini alsaydın bari derim, uyuz derim bok pis.

Barışırsak sana bol bol sallayıp sövdüydüm, hissettin mi? diye de sorarım.

Küs olduğum birisi bnm hayatımdan tamamen çıkar. net

Kullanmam. Elden çıkarırım. Ben bu konuda biraz köşeli biriyim.

bende kusmek diye bir sey yok. ya seviyorum ya sevmiyorum. ya konusuyorum ya konusmuyorum :d ortasi yok yani bu konularda. bu durumda direkt cope gider diyelim. baskasinin kullanmasina da izin vermem. illa cope gitmeli ve cop olmali, yok olmali. soyle bir sey de var (gulmeye basliyorum sorry), benim bir donem birlikte oldugum adamin cok degerli kolyelerini hala kullaniyorum mesela. ona karsi zerre kadar kotu duygular hissetmiyorum. ayriyiz, ama seviyorum. seviyorum derken saygi duyuyorum manasinda. guzel adamdi bu. ayni zamanda takilari kullaninca onu anmiyorum/hatirlamiyorum ama. kendi parmagimla isaret ettigim takilari bana hediye ettigi icin bu belki. eger kendi secip hediye etseydi belki atmis olurdum. iste bu konularin ince cizgisi var bazen :d

Küslüğün nedenine ve hediyeye bağlı

Geri