Küs arkadaşları barıştırmak

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü

Değer verdiğiniz iki arkadaşınız küstüğünde araya girip ara bulucu olmak adına atılmış bir adımdır

Eğer iki kişiden birisin bile gönlü yoksa hiç yapılmaması gerekir. Çünkü olan araya giren kişiye olur ;)

Küs kalmak günah barıştırmak sevaptır...

Hic girmemeli o toplara

Hic alakam olmaz banane benim icinmi küstunuzde ben ara bulmaya calisayim. Hatta ara bile acarim cok severim oyle hasetlikleri

Barıştırılmalı ama barıştırıldıktan sonrada ben barıştırdım diye övünülmemesi gereken bir durumdur .
+ Barışan arkadaşlar senin arkadaşlarınsa senle olan samimiyetinden daha fazla birbirlerine samimiyet gösterirlerse keşke barıştırmasaydım gibi bir kelime kullanırsan zaten barıştırdığın için aldığın sevabın bir önemi yoktur bence

Sie hanımefendiye katılıyorum. İki kişi arasına girmemek daha mantıklı. Kendileri çocuk değil ya barışacakları yeri ve zamanı biliyorlardır. Bilmiyorlarsa da benim sorunum değil.

Karışmamak en iyisi aksi halde taraflı durumuna düşebiliyorsun.

barışın diyorum
demedi demesinler diye

Karışmam ben ayrıca ikisi de arkadaşımsa taraf da seçmem.
Banane ki.

En az kusmek kadar luzumsuz bi girisim. Ilkokul 2 seviyesi xd

Hiç o toplara girmek istemem şahsen. Çocuk değiller ya. Konuşarak anlaşabilirler.

Bir daha Karismam en suclusu secilmistim zamaninda yahu..
Barisiyorsa barissinlar barismayacaklarsa da barismasinlar ilgilendirmiyor.

Birilerinin başkasıyla arama girmesinden hiç hoşlanmadığım gibi, kimseye de karışmam. Kendi aralarında halletsinler, beni ilgilendirmiyor.

etiket yasak ama hayır işi yapıyoruz burda

Xerath Slim Shady olm tamam birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ama görmezden gelin lan bari .

seviliyosunuz dikkat edin öbdüm.

Zamanında az ara bulmadık, insan gibi insan Mazdor. :alkis:​

Geri