Kurumsal Web sitesi tasarımı yapabilen

• Kullanıcı Chelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Alım - Satım İşlemleri
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Merhaba,

Kurumsal olarak web site tasarımı yapabilen, bununla birlikte aşağıdaki kriterleri tamamlayabilecek ücreti ile tasarım yaptırıcak kişiler aramaktayım.

• Yönetim Panelli
  • SEO ayarlamaları yapılabilir ( mümkünse seo ayarlarının da yapılması )
  • içerik ekleme ve çıkartma vb işlemleri yapabilme.
iletişim için PM veya konu altından paylaşım yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Wordpress sistem kurup verelim seo içinde gayet kullanışlı paneli felanda hazır. Kurumsal temalar mevcut

Butceni belirtirsen yardimci olunur. Yazilimin kalitesi fiyatiyla belli olur. Su anda bu sistemi 3-4 farkli sekilde kodlayabilirim. Ama hepsinin fiyati farklidir.

Merhaba Chelt alanında uzman 2 ekip biliyorum İstanbulda. Dilersen onlarla konusup durumu anlatıp sana yönlendirebilirim.

Butceni belirtirsen yardimci olunur. Yazilimin kalitesi fiyatiyla belli olur. Su anda bu sistemi 3-4 farkli sekilde kodlayabilirim. Ama hepsinin fiyati farklidir.

Standart olarak Wordpress üzerine bi giydirme yeterli olur diye düşünüyorum. Henüz bütçe ile ilgili bir çalışma yapmadım ama birkaç araştırmaya göre fiyatların çok makul olduğunu düşünüyorum.

Merhaba Chelt alanında uzman 2 ekip biliyorum İstanbulda. Dilersen onlarla konusup durumu anlatıp sana yönlendirebilirim.

İyi olur görüşebilirim.

azizim iki sayfa şey için, kurumsal yerlerden kendini düdüklettirme.

örneğin şu sayfayı geçen gün 700 liraya yaptım.

Çizgi Alüminyum

kurumsal yerler her sene bakım ücreti, hosting ücreti alan adı ücreti, hizmet bedeli adı altında müşterilerinin götüne kazık sokuyorlar.

azizim iki sayfa şey için, kurumsal yerlerden kendini düdüklettirme.

örneğin şu sayfayı geçen gün 700 liraya yaptım.

Çizgi Alüminyum

kurumsal yerler her sene bakım ücreti, hosting ücreti alan adı ücreti, hizmet bedeli adı altında müşterilerinin götüne kazık sokuyorlar.

Azizim bende dost kazanmasından yanayım. sana ulaşacağım.

Geri