Kuru Ciltler İçin Doktorundan Tavsiyeler

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Saçınızda pullanma kepeklenme varsa önerdiğim şampuanları kullanın memnun kalacaksanız.
Kalmazsanız paranızı iade ederim..

cildiniz özellikle kuruyken kaşınıyor, kızarıyorsa la roche posay lipikar atopiye eğilimli nemlendiricisini ya da bioderma atoderm nemlendirici alın, arkanıza yaslanın... bebeksiliğinizle baş başa kalın. <3

kız sade o şampuanlar iyi geliyo mu cidden, ben de kuruluk oluyor diplerde :(

cildiniz özellikle kuruyken kaşınıyor, kızarıyorsa la roche posay lipikar atopiye eğilimli nemlendiricisini ya da bioderma atoderm nemlendirici alın, arkanıza yaslanın... bebeksiliğinizle baş başa kalın. <3

@Sade söylemişse o şampuan ruhumuzu bile kurutur be melom.

Benim çok kötü pullanma dökülme oluyordu sonra bunları kullanmaya başladım şuan ne pullanma ne kaşınma var.
1 kutu onu 1 kutu onu şeklinde kullan alışkanlık yapmasın hep aynı olursa etkisi olmuyor alışmış oluyor onaa..

Y E T E R L İ :
Adsız.png

Üstelik arada bir kaç tanesini de yiyebiliyorsunuz, çok mantıklı bir nemlendirme yöntemi.

Geri