-
-
-
-
-
Konu nasıl bize geldi anlamadım a.j
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu nasıl bize geldi anlamadım a.j
Ha 100 ha 99 çare değil.!Kürtler bu sefer de benim için birleşin az daha vereyim kilo… ırırjjfjf
Ben asimile olmuş kürdüm. Beni çeyrek sayKürtler bu sefer de benim için birleşin az daha vereyim kilo… ırırjjfjf
Safin neydi ki senin ? qqO değil de @Kürt Kedisi artık aynı safta mıyız
Sakın bak Öyle bir hata yapma Ayşe.Kürtler bu sefer de benim için birleşin az daha vereyim kilo… ırırjjfjf
Aslinda ........ ..... ............dir. Ama ...... ........ ..... demeside manidar.
Postlarim silindigi icin artik bu sekil yapiyorum jahshshhshdrtük yemiştik buyrun kanıtı ;
Yav böyle yaz durduk yere kircaalililere söveceksen böyle yaz. Orası nere onu bile bilmiyorum…Postlarim silindigi icin artik bu sekil yapiyorum jahshshhshd
Cunku ....... ......... ..... Ve ........ ...... ....
.......... .......... .........................
Merak etme eve gidince telefonu elinden alayımda kendine gelsin..Yav böyle yaz durduk yere kircaalililere söveceksen böyle yaz. Orası nere onu bile bilmiyorum…
Merak etme eve gidince telefonu elinden alayımda kendine gelsin..
Eve gelince seni bir kürtçe halay müziğiyle karşılayayım......... ..... ..... ......... ..... ..... ......... ..... ..... ......... ..... .....dir.
Ajsjsjsjjdhshdhhd