Merak ettiğin öğrenmek istediğin her şeyi bana sorabilirsin ogretirim seve seveBurayı not alayım kendime
Öğrenmeye çalışıyorum![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merak ettiğin öğrenmek istediğin her şeyi bana sorabilirsin ogretirim seve seveBurayı not alayım kendime
Öğrenmeye çalışıyorum![]()
Ozaman baş sisiririm söylemedi demeMerak ettiğin öğrenmek istediğin her şeyi bana sorabilirsin ogretirim seve seve
Ahahaha şevbaş iyi akşamlar demekOzaman baş sisiririm söylemedi demeiyi günler ne demek ?
Bir kürt müşterim var sevbas dedim bir kelime öğrenmişim yanlış kullandım
Sabah sabah bozmadı geri söyledi
Aksam eve gelince eşime anlattım gülmeye basladi
aklimda kalmasi lazım not alıp gene de karıştıriyorum ama pes etmek
Yok![]()
Özlemim depreşti de .....khkgkgjgbgkesin konuyu ahura açmıştır dedim meğerse hortlatmış...
olsun aynı şey..
Cümle şerefsız ile başlıyorsa bilinir ki hem sevgi hemde özlem vardır işin içinde“şerefsiz tü çima nayi
İşlerim yoğun gelemeyeceğim dediğimde babamın direkt sevmediği bir dayım var. Beni ona benzetmesi ve “fena xale vi …… benamuse” demesi. Çok değişik bir milletizCümle şerefsız ile başlıyorsa bilinir ki hem sevgi hemde özlem vardır işin içinde
Bir küfür bu kadar mı mutlu eder bir insanı yaa ..... kgkcjcjchkvjfjx
Khjfjxjxjxjxjdhsjshsudİşlerim yoğun gelemeyeceğim dediğimde babamın direkt sevmediği bir dayım var. Beni ona benzetmesi ve “fena xale vi …… benamuse” demesi. Çok değişik bir milletiz![]()
Sevgilin Kürt olabilir mesela demiNeden kürtçe diyeyim ki…
YooooSevgilin Kürt olabilir mesela demi
İng de söylemem…Konu içerisinde ki mesajlara istinaden
100 farklı şekilde seni özledim i soylebilecek kapasitesi olan ama Kürtçe olarak bunu söylemeyi kabullenmeyen ve kaldiramayan varlıkları görmek de insanı mutlu ediyor.
İyi ki varsınız...
Ditirsim ey welat
Bimirim nebînim
Azadiye te.....
Sevgilin de sana Kürtçe söyler.Yoooo
Olsa bile Türkçe bilmiyorsa mümkünatı yok zaten. Türkiş söylerim jhjfjj