Kurt

E
  • Kullanıcı Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Başka bir dili öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. Fazla saldırgan, agresif.

Emre ile başka bir forumdan tanışıklığımız vardır. Orada da hırçındı, banlanıp dururdu sürekli =) Bu onun tıynetinde var kolay kolay değişmez ama kontrol altına alabilecek kapasitede bir insan. Ben severim Emre'yi kafa dengidir ve efendidir özünde oldukça. :hppy:​

Mesajlarını okurken kafamda şu şarkı dönüyor:

[YOUTUBE]aULM7vv8llk[/YOUTUBE]

Bu Emre tam bir kadın düşmanı.. Hepimizden nefret ediyor.. Ama eğlenceli biri.. :sırıt:

Sadece takıldığım halde sert çıkışları var.:mrslkm: Sonra ben kaba.:trip::sırıt:
Yorumlarını beğenirim. (Cinsiyet ayrımı hariç)

Demek ki yıllar mertliğini hiç bozmamış, ufacık bir delikanlıyken de böyleymiş bizim direktör Emre bey :gulus:

Çok aksiymiş (psikopatmıydı neydi bilmiyorum ama) şu an onu da aşmış gibi görünüyor gayet sakin ve esprili( kötü espri yapıyor ama olsun)

Onun dışında çizgileri olan, kafasına koyduğunu yapan, duruşu sağlam biri olarak tanıdım onu. İyi ki de tanımışım deyip sevgilerimi buraya bırakıp gideyim..

Yıllardır tanırım.
Hatta yüz yüze görüştük. Arada anlaşamayız edemeyiz ama Türk benim için değerlidir.
Sohbeti güzeldir.
Çokta centilmendir.
Eskişehir de gezmek güzeldi. Düşününce kaç sene geçti üstünden ya hu diyorum.
Forumda gözüktünün aksine aşırı güler yüzlüdür.
Bakmayın siz burada ki haline.
Hep mutlu ol Emre. İnan hak ediyorsun (:

Elazığımızın toprağından mı suyundan mı bilinmez insanı merttir, dobra ve güvenilirdir. Bu arkadaş da bu özellikleri yansıtan biri. Kendisini çok iyi tanımasam da saygılı, seviyeli biri.

Fahri hemşehrim ilan ettim kendisini
Hayırlı uğurlu olsun

ÇOk gerilerde kalmış konun ya tüh..

Neyse biz yorumumuza gelelim :) Kendisi bir gakkoşmuş elazığlı çok sevdiğim arkadaşlarım var orayıda iyi bilirim ayrıca + @ArifÇ. ile birlikte beni son zamanlarda en çok güldüren ikili hayatın stresinden, forumun kaosundan, gıybetinden uzak bir şekilde kaliteli mizah yapıp eğleniyorlar o nedenle onlara kızmamın mümkünatı yok :) Kendisini pek tanıdığım söylenemez ama samimi, eğlenceli ve komik birisi beni baya güldürüyor :D

Samsunlu ortak bir tanıdığımız var ve o sayede tanıdım. İyidir, severim kendisini...

Kurt canını sevdiğim , sevgiler Yavrukurdum (.

yavrukurt.jpg

Sarışın sever arkadaşlardan.
Bana Bjk beresi almıştı yılbaşı hediyeleşmesinde çok cici:=)
Severim kendisini ama bazen de boğasım geliyor:D
Canım benim ya. Senden başka kimsem yok. Hemen yazmış ya. :)
Esmer mesmersin ama adamsın. Seviyorum seni :)

Geri