Kurt

E
  • Kullanıcı Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Hemşom sayılır yahu :p
Az sohbetim oldu iyi biri eğlenceli :tatlı:

Emre ile bazen atışırız bazen de çok güzel sohbet ederiz ama ne olursa olsun birbirimizi çok iyi anlarız
dünyadaki onca artniyetli ve kötü ruhlu insanın arasında böyle birinin varlığını hissetmek güzel
iyi ki tanımışım sözünü kolay kolay demem ama seni iyi ki tanımışım şapşal arkadaşım benim
seviliyorsun şımarma : )

Şimdi şahsımca bu adamı zerre kadar sevmemem lazım, fakat şöyle ki sayısız tartışmalaramız olmasına rağmen namertçe davranmadı, namert düşmanların çokluğundan, sert tartışmaların verdiği sana karşı kin besleme duygum dahi olsa mertliğinden dolayı kutluyorum Emre seni.
/Ha ileride yine tartışacağız elbet, ideolojin düşünce yapın katı ve radikal olduğu için birçok kez karşı karşıya geleceğizdir.Ama sana saygı duyuyorum bana biraz objektif yaklaşmanı diliyorum
Allah gönlüne göre versin kardeşim.

buradan tüm forumu kınım kınım kınamama vefasızlıkla suçlamama vesile olan üye.
baktım şöle üç beş konusuna sportif de birine benziyo, bi rasim ozan olmadığımdan daha fazla şeyler de yazamıyorum, sözümü tutmaya çalışıyorum ama en kısa zamanda tanıyıp döncem :honk: belki ilerde değerlenir buralar belli mi olur :honk:

bazen soykırıma uğramış bir ermeni olup kavga çıkarmak, tartışmamızın sonunda da türk vatandaşı olarak elazığda yaşamak istiyorum. <33

Severim =) Onunla sohbet etmek de atismak da keyifli=)

Sebepsiz , konuşmadan sevdiklerimdendir.
Ve artık banlanmıyor bu sevindirici :P
Yavrukurta selam (:

url

İlk intibalar önemlidir denir, biz de didişerek başladık forma:)
şimdilerde iyiyiz galiba:)
Ben Onun tartışırken bile saygısını bozduğuna hiç şahit olmadım,mutlu,sağlıklı olsun hep sevgili Türk:)

Şahsım tarafından hep hüsrana uğruyor.:sırıt: İlk gün geldiğimde centılmın demiştim hala aynısını diyorum. Efendi olsa bile beylik bir tavrı var.d Saygılar hürmetler.d

Siyasi konulardan uzak olduğum ya da olmadığım ya da yorum yapıp, yapmadığım benim sorumluluğumda ve sadece beni ilgilendiriyor.
Ayrıca görevim forumda bekçilik değil, kim kime hakaret ediyor, kim ne düşünüyor beni hiç ilgilendirmiyor.Buna siz, o, bu ya da şu dahil...

Vatansever,dürüst,samimi, yakışıklı ve fanatik Elazığsporlu adaşım. Bir gün karşılıklı muhabbet edebilmek ümidiyle sevgilerimle..

Sayın bayan
EzgiSu burası bir sosyal paylaşım sitesi
Yazdıklarınızın başkaları tarafından eleştirilmesi
gayet doğal,
Düşünceleriniz elbette sizi bağlar ve burada
herkes kendi karekterini bi yerde ortaya koymuş oluyor
Ben sizi yersiz eleştirirsem, sezde bana
mantıklı cevap verip, mahcup edersiniz.
bu kadar basit yani

Ama siz kalkıp
Tartışma konularında, düşüncesine uymayan
üyelere tehditler küfürler savunmaktan
abartısız kırk defa banlanmış birisine,
Böyle,
Ben Onun tartışırken bile saygısını bozduğuna hiç şahit olmadım
Diyerek
methiyeler dizersen, kusura bakmayın ama
bu çelişkinizi ününüze koyarım.

İllaki methetme ihtiyacı duyduysanız
başka özelliklerinden bahsedecektiniz
Bu olmadı

Ben forum bekçisi miyim de kim kime hakaret etti takip edeyim, şahit olmadım dedi isem olmamışımdır.Bu kadar net bir tavrın nesini eleştiriyorsunuz anlamadım.Kimseyi methetmek gibi bir derdim yok Ne düşünüyorsam onu yazdım Sayın,ala'turka istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz ama biraz daha mantıklı, tutarlı olsun:)
Şimdi benim 7 aralıkta yaptığım bir paylaşımın eleştirisini güncellemek yerine üye sözlüğünde olmaması gereken tartışma içerikli paylaşımınızı başka bir bölüme nickimi etiketleyerek de yapabilirsiniz.

EzgiSu
Doğrudur
küfürlerine şahit olmamışınızdır,
Ben bunu eleştirmedim,
Sadece tartışma konularından
biraz uzak kalmışınız dedim,
Zira bu konulara katılmış olsaydınız
mutlaka görürdünüz demek istedim.

çok kısa süredir aktifim... söz konusu üyeyi de yakından tanımam etmem... ama bu kısa sürede sevmem için bayağı bi nedenim oldu...

Nickini avatarını imzasını beğendiğim bir arkadaş..

Geri