Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yani ne anlamamız gerekiyor
Tarih marih yok yani elle tutulur..yani ne anlamamız gerekiyor
bıji ne demekTarih marih yok yani elle tutulur..
Anladın mı Bıji Ayşe?
Bıji’yi kızmak mı anladın D:: varol,yaşa demekbıji ne demek
tamam be ne kızıyon..................
Ne yazdın sen şimdi hiç bir şey anlamadım? Ailem bir bölümü değil tamamı kürt..eleştiri yaparken ırk ayırt edemiyorum..özellikle Türkiye’de yaşıyorsaYani diyor ki Kürt konusu açtığımda Kürtleri hedef almıyorum zaten ailemden bir bölümü Kürt kökenli hatta şuan kendimle dalga geçebiliyorum bende Kürt sayılırım konularimi kapatmayın diyor![]()
PekiNe yazdın sen şimdi hiç bir şey anlamadım? Ailem bir bölümü değil tamamı kürt..eleştiri yaparken ırk ayırt edemiyorum..özellikle Türkiye’de yaşıyorsa

Forumda yaş ilerledikçe zeka geriliyor..insanları fazla yormak istemiyorumEsprini aciklatmak zorunda birakiyoruz seni ama kusura bakmiyon demi
Sicakları da ekle Yabani ,sForumda yaş ilerledikçe zeka geriliyor..insanları fazla yormak istemiyorum
Aynen burasıda iki haftadır yağmurluSicakları da ekle Yabani ,s
Ben sicak buralar diyorum aynen burasida yagmurlu diyosun Yabani yaAynen burasıda iki haftadır yağmurlu![]()
Ben iyim sizlerede sıkıntı var : ))) yani siz yağmura biz güneşe hasretiz demeye getirdim D:Ben sicak buralar diyorum aynen burasida yagmurlu diyosun Yabani ya![]()
Herkes bir hoş bu aksam sanki ahaha
Kimseyle anlaşamıyorum yabani diye diye yabanileştim kendi içimdeYabani espri yapma bence![]()