ala'turka
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Yabani tanıyormusun bunu, sizden
ama tedavi yöntemini sevdim,
ne demiş atalar
dayak cennetten çıkma
taciz tecavüz yok yani!
on numara bi tedavi yöntemi geldi bana
kızıl saç ve sakallı çok fazla kürt var. bir kaç tane tanıdığım bile var.Bu adam kızıl sakalı, kızıl saçlı. Bence sahte Kürt.
aydınlığa açılan kapıdan girebilirsin, sıkıntı yokBu youtube kanalinida senmi actin?
Tamam kanks kusurabakma sen forumda en son sinirlendirmek isteyeceğim adamsın.Olm ne istiyorsun coolumsudan derdin nedir adamla?
Sen tıp okuyamadın diye mi bu uğraşların?
Evet 19 savunuyorum dedemler Çorum göçmeni **Spam/Adversiting** neyini savunayım 19u gkdjdjTamam kanks kusurabakma sen forumda en son sinirlendirmek isteyeceğim adamsın.
Ama sen objektif adamsın, tarafsızsın niye kızdın anlamadım. Sen de mi 19 savunuyorsun? Onun dışında adamın kendisi ile zaten muhabbet halindeyiz mk lutfen kızma bana
çorum plakası ile diyabakırın plakasını toplayınca neden mhpnin 40. yılını buluyoruz peki buna bir cevabın var mı?Evet 19 savunuyorum dedemler Çorum göçmeni **Spam/Adversiting** neyini savunayım 19u gkdjdj
deli saçması.2 basamaklı bir sayı savunacaksak 19 değil o.ne olduğunu da biliyosun ykdjdjdjd