Kürt Mala Ali'den sıradışı tedavi yöntemi!

Konu sahibi son olarak 81 gün önce görüldü
@Yabani tanıyormusun bunu, sizden:)

ama tedavi yöntemini sevdim,

ne demiş atalar
dayak cennetten çıkma:)
taciz tecavüz yok yani!
on numara bi tedavi yöntemi geldi bana:)

Son düzenleme:
elini ağzına sokup kafaya vurunca eli dişlerine gelmiyor mu lan sjdgjsdgj

Allah müslüman geçinenlere akıl fikir versin.

Buraya youtube`a yüklemeden video atamıyormuyuz ya?
@Oggy , moruk sen bilirsin...
Şimdi ben bi "coolumsu meme" yaptım diyelim videoyu buraya direkt atabilmek mümkünmü?

Bu adam kızıl sakalı, kızıl saçlı. Bence sahte Kürt.

Konuya gelince; ne yapiyor bu gerizekali bayana? Bayanin sorunu ne olabilirde hala boyle ne oldugu belli olmiyan gevseklerden guya "care"ariyorlar..boyle insanlar oldugu surece adamds suc yokki... turerler bit gibi heryerde

Kuzey Irak ve Suriye,İran’da yaşayan Kürtlerin çoğu kızıl beyaz tenli renkli gözlüdür doğuda gördüğünüz esmerlerden ibaret saymayın

Olm ne istiyorsun coolumsudan derdin nedir adamla?
Sen tıp okuyamadın diye mi bu uğraşların?
Tamam kanks kusurabakma sen forumda en son sinirlendirmek isteyeceğim adamsın.
Ama sen objektif adamsın, tarafsızsın niye kızdın anlamadım. Sen de mi 19 savunuyorsun? Onun dışında adamın kendisi ile zaten muhabbet halindeyiz mk lutfen kızma bana

Tamam kanks kusurabakma sen forumda en son sinirlendirmek isteyeceğim adamsın.
Ama sen objektif adamsın, tarafsızsın niye kızdın anlamadım. Sen de mi 19 savunuyorsun? Onun dışında adamın kendisi ile zaten muhabbet halindeyiz mk lutfen kızma bana
Evet 19 savunuyorum dedemler Çorum göçmeni **Spam/Adversiting** neyini savunayım 19u gkdjdj
deli saçması.2 basamaklı bir sayı savunacaksak 19 değil o.ne olduğunu da biliyosun ykdjdjdjd

Eldiven var işte. Sorun nerde?

Evet 19 savunuyorum dedemler Çorum göçmeni **Spam/Adversiting** neyini savunayım 19u gkdjdj
deli saçması.2 basamaklı bir sayı savunacaksak 19 değil o.ne olduğunu da biliyosun ykdjdjdjd
çorum plakası ile diyabakırın plakasını toplayınca neden mhpnin 40. yılını buluyoruz peki buna bir cevabın var mı?

Geri