Kurt kızın yürek burkan dramı!

Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
attachment.php

Çin’de bir milyarda bir görülen Hipertrikoz Universalis sendromu nedeniyle vücudunun yüzde 60'ı kıllarla kaplı olan 6 yaşındaki Liu Jiangli, görüntüsü nedeniyle zor günler geçiriyor.

Anne ve babasının küçük yaşlarda terk ettiği küçük Lui, arkadaş bulmakta da zorluk çekiyor.
Guizhou eyaletindeki Guiyang şehrinde 6 yıl önce dünyaya gelen Liu Jiangli’nin vücudunun büyük bir bölümünde kıllar çıkmaya başladı. Milyarda bir görülen Hipertrikoz Universalis sendromu rahatsızlığı bulunan Lui, daha 2 yaşındayken annesi tarafından terk edildi. Bir süre sonra da babası vücudu kıllarla kaplı olan Lui’yi bir kreşe bırakıp kaçtı.

Yetkililer tarafından verilen gazete ilanı yoluyla 6 ay sonra küçük çocuğun kuzenlerinden birisinin dedesine ulaşıldı.

Diğer çocuklarla arkadaşlık kurmada başarısız olduğu belirtilen Lui’nin, görüntüsünden dolayı alay edilmesinden korkulduğu belirtildi.

Doktorlar ise şu ana kadar küçük Lui’nin durumu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

-Nasıl insan Evladını Dışlar Ki,İnsanlarımızda öyle.Görünüşe Aldanıp uzak durma hobisi var.

şahsen arkadaş bulamaması gayet normal eşşek kadarım ben bile resmini görünce ürperdim lütfen pollyanna olmayalım hangimiz bu kıza ilk görüşte koşup sarılabilirizki.. Helede onun yaşındaki çocukların dünyasında onla arkadaş olmaları imkansız ama ailesini kınıyorum

şahsen arkadaş bulamaması gayet normal eşşek kadarım ben bile resmini görünce ürperdim lütfen pollyanna olmayalım hangimiz bu kıza ilk görüşte koşup sarılabilirizki.. Helede onun yaşındaki çocukların dünyasında onla arkadaş olmaları imkansız ama ailesini kınıyorum

Canım Deme öyle,Allah MerhametLi ve şefkatli OLun Buyurmuştur..
Ben Ne engelliler Gördüm,Herkesin ürktüğü yaklaşamadığı FakatBenim Gidip sarıldıgımöptüğüm.. Ben ürkmem,SArılırım Öperimde..
Kendi yaşıtları belkiürker ama,BizimGibi Bilinçli bireyler biraz daha anlayışlı olur..
Bağrıma basarımda yinede ürkmem ben bu kızdan.

Canım Deme öyle,Allah MerhametLi ve şefkatli OLun Buyurmuştur..
Ben Ne engelliler Gördüm,Herkesin ürktüğü yaklaşamadığı FakatBenim Gidip sarıldıgımöptüğüm.. Ben ürkmem,SArılırım Öperimde..
Kendi yaşıtları belkiürker ama,BizimGibi Bilinçli bireyler biraz daha anlayışlı olur..
Bağrıma basarımda yinede ürkmem ben bu kızdan.

ya belki çok kişisel baktım olaya bilemiyorum ben fazla engelli gördüm haşır neşir oldum diyemem asla onları hayattan soyutlamıyorum yaşam hakları var sonuçta ama topluma genel olarak baktığımda bu genel bi görüş. Eğer sen böyleysen seni kutlarım canımın içi..:cici:

Ek olarak merhametli olmak lazım evet ama bu ilk andaki etki olayı merhametten önce gelir gibime geliyor daha sonrasında merhamet olabilir ben kızı dışlayalım demiyorum ama ilk andan bahsediyorum ifade edemiyorum sanırım kendimi :)

Sana katılmıyorum Başak zihinsel engellilere gönüllü olarak şölen hazırlamış biri olarak. Bu insanlara daha yakın olmamız lazım. Kıllarının içinde bazı duyarlı insanların besledigi sokak kedilerindeki gibi bit, pire yok. Ben tereddütsüz dokunurum ona. Küçücük bir çocuğa görüntüsünden dolayı farklı muamele göstermek dünyanın en korkunc seyi. Böcek yiyen bir toplumdan böyle bir anne çıkması bir hayli anormal.

Sana katılmıyorum Başak zihinsel engellilere gönüllü olarak şölen hazırlamış biri olarak. Bu insanlara daha yakın olmamız lazım. Kıllarının içinde bazı duyarlı insanların besledigi sokak kedilerindeki gibi bit, pire yok. Ben tereddütsüz dokunurum ona. Küçücük bir çocuğa görüntüsünden dolayı farklı muamele göstermek dünyanın en korkunc seyi. Böcek yiyen bir toplumdan böyle bir anne çıkması bir hayli anormal.

oooo arkadaşlar ben çocuğu hadi toplumcak dışlayalım demedim :)

Resmini görünce ürperdim lütfen pollyanna olmayalım' bu cümleden dolayi ismini kullandım.
Kisisel görüsüne saygim var tabi ki :)

Resmini görünce ürperdim lütfen pollyanna olmayalım' bu cümleden dolayi ismini kullandım.
Kisisel görüsüne saygim var tabi ki :)

ama canımın içi ben inanmıyorum ilk görüşte bu kıza sarılıp ahh canım dye göğsüne basacak kişi benim kişisel olan görüşüm bu tabiiki sizler böyle olmayabilirsiniz diyorum ya tamamen kişisel düşünce mbu :)

Evet, ben zaten senin dedigini yanlis bulmadim, haklisin.
Ama ben o standartlara uymuyorum, disleksiden spine bifidaya.. bütün özür-engel gruplarında düsüncem ayni

Geri