ÜSözlük Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
@No Pasaran sanırım silme yetkin var rica etsem sözlüğümü siler misin komple
Tartışmayı yeni görüyorum. Kendi mesajlarım dışında bir şeyleri silme yada düzenleme yetkim yok.

Öte yandan konuya girmişken yorumsuz da geçmeyelim; forumda sevdiğim ve forumu neşelendiren harika üyelerinden. Olmazsa olmazlarından bence. Her daim olman dileğiyle.

Sataşma ve hakaret içeren yorumları sildim.

Uyarıyorum şimdi de ;

1-) Lütfen kimsenin kişiliğine, karakterine hakaret etmeyiniz. Bir kişi hakkında pek tabii ki yorum yapabilirsiniz ve fakat karakterine dönük hakaretler kabul edilemez.
2-) Size hakaret edilirse şayet mesajı raporlayın, gereğini yaparız. Evet cevap vermeniz normal. Size hakaret edilmiş ise sessiz kalmak istemeyebilirsiniz. Cevap vermek isteyebilirsiniz bunda sorun yok ama siz de hakaret etmeyin lütfen.
3-) Forumda bir üyenin bir başka üyeyi illegal herhangi bir örgüt/oluşum/yapı ile suçlaması halinde de uzaklaştıracağım o kişileri bu konuda daha önce de uyarıda bulunmuştum. Bilginize.

Özü güzel sözü güzel kalbi güzel biri.
Buralarda görmeyi seviyorum.
Her şey gönlünce olsun arkadaşım (:

Kalbi temiz ve merhametli birisi Ahura buna inandığım için epey var oldum ona kızgınım ve bu kızgınlık basite alınacak bişey değil artık eskisi gibi olamasakta düşman olamayacagim kişilerden her zaman mutlu olmasını diliyorum tüm kalbimle.
Kızgınlığının sebebini keşke bilebilsem ama canın sağolsun
Ben seni her daim her koşulda sevmeye devam edeceğim
Burda asla ve asla düşman olamayacağım tek insan diyebilirim <33

@angie @Yarchitecten pişt
Ne zaman sözlüğüme yazacaksınız laan ?kjkhkhkb

Kızgınlığının sebebini keşke bilebilsem ama canın sağolsun
Ben seni her daim her koşulda sevmeye devam edeceğim
Burda asla ve asla düşman olamayacağım tek insan diyebilirim <33

@angie @Yarchitecten pişt
Ne zaman sözlüğüme yazacaksınız laan ?kjkhkhkb
Karga sen yazma ahuraya dedi. Korktum. Kürt neticede. Odama molotof mu neydi kız o ondan atar falan…

Şaka şaka tamam yazarım bir ara. Gece algılarım kapanıyor. Kfjj zihnim berrak iken yazarım.

etrafı tel örgü ve demir parmaklıklarla çevrili forum içerisinde kızıl ranklı ve delici bakışları altında bulunan tek tip üniformalı üyelere yönetimin öğretebildiği tek şey olabilir: firar etmek ve ahura arkadaşımız bugün bunu başarabilmiştir.

Demek ki kürtler altın çok seviyor. @HosgeldinHarunAbi düğünümde gelinin en yakın arkadaşı olarak bir altın kemer olmasa da ajda bilezik takarsın…

sen de saşmalama geri gel kız…

Ahuram anısına dilek ağacı....

Yakut pulları mı bu ne görkem
Kanlı gözbebeklerindeki yazı
Beni nasıl büyüledi bilmem
Kirpikleri örümcek kırmızı....

Ölmüş gibi anısına ne ya jfjfjjf
Ben gidince de hemen böyle kabuullenecek misin? Ona göre ağlayacağım…

Yaaaa huuu kız şuan yokkk diye dedimm. Yarın da, 'ahura foruma dönsün diye her gün bi şey yaz' konusu açacağım....
Süreci hızlandırıyorum çabuk dönsün diye arkadaşlar anlamıyorsunuz manipülasyon bu.....

İzliyor bizi şuan ona göre rez al......
ssleri mi atıyorsunjdfjdk dur moda giriyorum hemen....alt kısımdan al ss bir dk;

Ahuracım dön gel canım bak senin için dedim alın rankımı yaa istemiyorum ahuranın yoksa ben de istemiyorum dedim...
Atarımı görmeliydin... sildiler ama mesajları...
öptüm

Ne zaman sözlüğüne yazayım desem taaam yazıyorum ki , kendisi benle kavgaya tutuşuyor. Evde gölgesine takılıp yere düşse, gelecek forumda bana carlayacak. Senin gölgen evde beni yere düşürdü diye. Öyle bir iletişim dili var.

Akdamar adasında ele geçirilen antik çağlara ait kadim bir yazıtta kendisinin Kürt mitolojisindeki Kawga tanrıçası olduğu yazılıdır.

Şakası bir yana, fazla tezcanlı biri. Acele kararların üstadı. Ama alçakgönüllü son derece. Kavga da etse, çemkirse de uzatmaz. Muhakkak bir yerde gönül alır.

İyi niyetinin ve saf/temiz duygularının kurbanı olmaz umarım hayatında. Çünkü çok fazla duvarları yok, bu da kötü niyetli insanların istismarına malesef açık hale getiriyor onu. Haaa çıkar mı o savaştan? Pek tabii. Ama süreç yorar o net.

O da son zamanlarda çiçek böcek moda yakın bir modda. Arada carlasa da pata küte kavga etmemeyi öğrendi.

Neyse uzun yazmaya gerek yok ben size özet geçiyorum Ahurayı ; Altın sevdalısı aşiretçi kavgacı masum Kürt.

Aslında kendisi deli dolu iyi niyetli biri. Sadece kırmızı çizgileri var ve bu kırmızı çizgileri genelde siyasi konularda yapılan haksız eleştiriler olarak görüyorum. Bunun sonucunda da kendini savunması normaldir ama kendini savunma şekli bazen yanlış olabiliyor. Saman alevi gibi bir an parlasa da sonrasında sönebiliyor. Bu konuda sadece kendisine önerim kimsenin fikrini değiştiremeyecek olmasını bilmesi gerektiği olur. Cahile istediği kitabı verip oku dersen de kitaptan ders çıkaramayacağı bu nedenle yetiştiği ve kalıtımsal bir ortamda yetiştiği yerin düşüncelerini hiç bir zaman atamayacağını bilmesi gerekiyor. Umarım süresi dolduktan sonra gelip biraz daha sakin olur.
Son olarak ; Aqlê sıvık barê gırane.

Geri