ÜSözlük Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sayende yıllardır özlemini çektiğimiz ban kaosunu yaşadık, gerisini boş ver… sen bence bunu bize yaşattığın için nisan ayının da üyesi olmalısın, başarına odaklan! sjshj, öpüyorum.
Ahahaha yok öyle üç kuruşa beş köfte madem yıllardır bekleneni yaşattım size siz burda kakiri kibiri ben orda mağdur mazlum yılın üyesi olmalıyım aşağısı kurtarmaz kjkhkhkh

Son düzenleme:
Tanrim istemsizce nick'in onune getirdigim leyla ekine mukayyet ol

Evet son gunlerin popüler üyesi aynı zamanda bazı kesim tarafından oldukça sevilen bazı kesim tarafından önyargılar yüzünden nefret edilen biri @ZaNa
Kendisiyle X (ibrahim)e ait olan okey sitesinde tanışıyoruz ancak muhabet ve samimiyetimiz sanırım yaklaşık 8 ay süreye intikal ediyor.
Neşelidir sohbeti güzeldir dost canlısıdır ortama ayak uydurmak için çabalar .Bununla beraber forum ve buna benzer platfmlarda simdiye denk pek bulunmamıştır Kendisi yerel bir radyoda dijilik yapmış reel hayatinndada oldukca başarılı ve aktifir.Ayni zamanda forumun eski üyesi olmam sebebiyle söylüyorum güzelliği forum içerisinde ilk yedi arasında
Kendine özgü tavır ve üslubuyla zamanla buranın demirbaşı olacağından asla şüphem yok Aynı zamanda aşiret kızıdır hazır cevaptır. Bakın tekrar diyorum dostuna çok sağlamdır sır tutmasını ve insan analiz etmesini iyi bilir
Yeterki zamanla tanıyın.
@ZaNa şekerim ben öyle süslü cümle kuramıyorum öyle yağlı ballı kelime söyleyip göz boyamayı sevmem senin hakkında bence bunlar yeterli.
Seviyore seni bayan @ZaNa

Evet son gunlerin popüler üyesi aynı zamanda bazı kesim tarafından oldukça sevilen bazı kesim tarafından önyargılar yüzünden nefret edilen biri @ZaNa
Kendisiyle X (ibrahim)e ait olan okey sitesinde tanışıyoruz ancak muhabet ve samimiyetimiz sanırım yaklaşık 8 ay süreye intikal ediyor.
Neşelidir sohbeti güzeldir dost canlısıdır ortama ayak uydurmak için çabalar .Bununla beraber forum ve buna benzer platfmlarda simdiye denk pek bulunmamıştır Kendisi yerel bir radyoda dijilik yapmış reel hayatinndada oldukca başarılı ve aktifir.Ayni zamanda forumun eski üyesi olmam sebebiyle söylüyorum güzelliği forum içerisinde ilk yedi arasında
Kendine özgü tavır ve üslubuyla zamanla buranın demirbaşı olacağından asla şüphem yok Aynı zamanda aşiret kızıdır hazır cevaptır. Bakın tekrar diyorum dostuna çok sağlamdır sır tutmasını ve insan analiz etmesini iyi bilir
Yeterki zamanla tanıyın.
@ZaNa şekerim ben öyle süslü cümle kuramıyorum öyle yağlı ballı kelime söyleyip göz boyamayı sevmem senin hakkında bence bunlar yeterli.
Seviyore seni bayan @ZaNa
Bebeğim teşekkür ederim onure ettin beni seni seviyore <33

ulan ilk 7 demişsin qq hepi topu 10. Bayan üye yA var ya yok hay yapacağın işe kjkhkgkg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bebeğim teşekkür ederim onure ettin beni seni seviyore <33

ulan ilk 7 demişsin qq hepi topu 10. Bayan üye yA var ya yok hay yapacağın işe kjkhkgkg
Canım benim ilk 10 a koyduk bir hafta banlandin .ilk 3 e koysak 1 sene banlanirsin az yavaş biraz bekle seni manken yapacağız

Banıştay toplanmış, hüküm verilmiş, bir güzide azamız daha bancınığa mahkum edilip, uzaklara bandırılmış...

Kendisine bir şarkı armağan edelim.

"gitme ZaNa muhtacım. - Serçe"

Ü Z Ü C Ü .

Yeni kullanıcı adına alışmak bir zaman alabilir.:)

Geri