Psinoza
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İfşalandık ifşalandığımız kadar. Baba tarafım Kürt arkadaşlar. Hem de has Kürt…Alp Kürt genlerinin olduğunu ifşalayayım mı jskdkdkdkd
Sen Koreli değil misin kardeşim, Kürt ne alaka?İfşalandık ifşalandığımız kadar. Baba tarafım Kürt arkadaşlar. Hem de has Kürt…
300 kardeş olmanızdan belli zaten gülüm……İfşalandık ifşalandığımız kadar. Baba tarafım Kürt arkadaşlar. Hem de has Kürt…
Benim peder dünya barış elçisi. Dünyanın her ülkesindeki kadınlara bir barış elçisi bırakmış. 500 e kadar yolu var300 kardeş olmanızdan belli zaten gülüm……
:ASD:AS:FA:GSD:G:SDG:SD:GBenim peder dünya barış elçisi. Dünyanın her ülkesindeki kadınlara bir barış elçisi bırakmış. 500 e kadar yolu var
Sen Koreli değil misin kardeşim, Kürt ne alaka?
ALP’İN SOYU ARAŞTIRILSIN
koreli olman çinli olduğun gerçeğini değiştirmiyor yalnız...Kore dedin beni can evimden vurdun
Milletin kafası karışmasın. Tayvan kürdüyüm benkoreli olman çinli olduğun gerçeğini değiştirmiyor yalnız...
İnan sende hiç Kürt vibe yok kizma amaEn gerçek Kürt benim)
Kanka şu oyunu eve gidince indiriyorum ve bakıyoruz…..kardeşim sıkılmadınız mı bi oyun belirleyin de oynayalım
Daha önce oynamadığımız, yeni türden bir oyun olsun bari bu sefer. Valorant olabilir.kardeşim sıkılmadınız mı bi oyun belirleyin de oynayalım
kanka sana bir iyi bir kötü haberim varKanka şu oyunu eve gidince indiriyorum ve bakıyoruz…..
olur deneyelim adişfkhiaşdkfhDaha önce oynamadığımız, yeni türden bir oyun olsun bari bu sefer. Valorant olabilir.
Oyun mu… dün Alp kelimelikte pasaran için dişli deyip durdu… güya gönlü benim kazanmamı istiyordu… tebrik bile etmedi…. Ne alaka şimdi demeyin ben de bilmiyorum. Öyle yazmak geldi içimdenkdjlkardeşim sıkılmadınız mı bi oyun belirleyin de oynayalım
Kötüden başla…kanka sana bir iyi bir kötü haberim var
önce hangisini istersin
kötü: Alple dün oyunu indirip oynadık.....Kötüden başla…
Yazıklar olsun diyeceklerim bu kadarkötü: Alple dün oyunu indirip oynadık.....
iyi: demoyu bitirdik sayılır oyunu beğendik tam sürüm satılınca alcaz gibig örünüyo :d
ama sen indir senle de oynarız sonucu göremedik sadece sonucu da senle beraber görelim aşidfkhşidkh
la indir haber ver :ddddYazıklar olsun diyeceklerim bu kadar