Kürt güzelliği.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Muhtemelen antalya'da calismaya gelen babanin turist bir kadin ile evlenmesi sonucu olmus olabilir.
Pers esintileri gormedigim kurte kurt demem aga ben!

Xastırr perslerde de sarışın var.ama Suriye ve ıraktan gelen Kürtlerin neredeyse tamamı sarışın beyaz tenlidir.cücbal Yüksekova düğünleri mardin düğünlerine bak görürsün

Xastırr perslerde de sarışın var.ama Suriye ve ıraktan gelen Kürtlerin neredeyse tamamı sarışın beyaz tenlidir.cücbal Yüksekova düğünleri mardin düğünlerine bak görürsün
Degil mk 30 yildir diyarbakir mahallesinde oturuyorum. 2 yil adanada kaldim. Askerligi sirnakta yaptim. Yengem agrili , benim hatun tuncelili , sen ne anlatiyorsun babus?
Sarisin beyaz ten yapma cabani anlamiyorum? Michael jackson'misin sen?
Awk2 dugunde rammstein calsa herifler orada diye kurt mu olacak?

Son düzenleme:
Kürt'lerde doğuştan sarışın ve yeşil gözlü kadınlar gördüm ama çok değiller genelde esmer kızları var.

Degil mk 30 yildir diyarbakir mahallesinde oturuyorum. 2 yil adanada kaldim. Askerligi sirnakta yaptim. Yengem agrili , benim hatun tuncelili , sen ne anlatiyorsun babus?
Sarisin beyaz ten yapma cabani anlamiyorum? Michael jackson'misin sen?
Awk2 dugunde rammstein calsa herifler orada diye kurt mu olacak?
İki köy gezmiş Kürtleri oralardan ibaret sanıyor
Buralara gideyim deme en az 10 kg altın 20 kg’da dş lazım tonla dayak yersin ona göre sevmek pahalıya patlar..

12 kardeşinden dördü sarışın yeşil gözlü ben ve üç kardeşim daha kumral siyah gözlüyüz geriye kalanlar esmer kjkhkhkgkj

Ulan kürdün güzel olmasını bile hazmedemiyor birileri ajshagadagafa

Geri