Özellikle Mardin,Hakkari ve Van’daki hatunlar çok güzeller..insta:Ayşenyüksell
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanki daha güzelleri var şaşırmaAynen kanka inandim
Imkani yok kral videodaki kizin kùrt olmasinaKanki daha güzelleri var şaşırma
Ooo uyu sen sana diğerlerini göstersem forumu bırakırsınImkani yok kral videodaki kizin kùrt olmasina
Niye bıraksın abi adam forumu kürd gördüm diyeOoo uyu sen sana diğerlerini göstersem forumu bırakırsın
Sen nerelerdesin Kürt güzeli nick var kendin yoksun
Bırakta şaşırsın hayatında kadın mı görmüş o kgkgjgkfkdKanki daha güzelleri var şaşırma
Ahagaga nerelisin demedim delalê nerelerdesin gözükmüyorsun diye sordumKeşke Dilan Polat diyip kürtlügümden sogutmasaydin @Ahura cim.
Ayrıca ne ara unuttun sana demiştim gewerli olduğumu![]()
1 senedir girmedim Suraya hic degismemissin ne guzel .dBırakta şaşırsın hayatında kadın mı görmüş o kgkgkgjgkfkd
yeni kürt gözdemiz kardelen... neden çünki yiğidin harman olduğu yerden...Keşke Dilan Polat diyip kürtlügümden sogutmasaydin @Ahura cim.
Ayrıca ne ara unuttun sana demiştim gewerli olduğumu![]()
kürtlerin birbiriyle türkçe anlaşamaması sorunsalı hk.Ahagaga nerelisin demedim delalê nerelerdesin gözükmüyorsun diye sordum
Ya sen ne satıcı çıktın karşimyeni kürt gözdemiz kardelen... neden çünki yiğidin harman olduğu yerden...
ahura gibi otlu peynir mi...
Solersem bùyùsù bozulur ondan . Solemiyorum yaziyorum surekli. Kankikunki20 yıldır solemeyen sen mi dedin şimdi bunu kjkgkgh neyse kenks zuhaha by