ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahahaha yavrum çokta şetmeyin Kürtlerde enflasyondan etkileniyor kjkjkjkhkhPublisher ve ZaNa muhtemelen şöyle olacaklar Ekli dosyayı görüntüle 93253
Kızlar taşıyamazsınız ağır gelir hani olur ya lütfen beni çağırın Numaramı atarım özelden Sjsjs
Ya bırak allasen cenazeye en son 300 bin harcadılar ya bu cenaze adam ölmüş gitmiş neyin 300 bini ya ne enflasyon ama ahahah : DAhahaha yavrum çokta şetmeyin Kürtlerde enflasyondan etkileniyor kjkjkjkhkh
Van lıyım ben kjkjkjkjPara Zana'da var arkadaşlar... Hakkarili olup da böyle olmayanı görmedim...
Dolar bile bassam bana terfi vermez gıcık oldu bi kere kjkjSwat parayı sever hemen özel üye yapsın ahahah
Para şans değil yAÇok şanslı bir gelin
Parasız da yaşanmıyor ama.Para şans değil yA
Muhakkak ama para şans değil en büyük şans önce sağlık fiziksel ve ruhsal neden bütünlüğüParasız da yaşanmıyor ama.
Hayatınızın hatası olabilir her an topuğunuza sıkıbilirker o konuda aşiret damatları gelinler kadar şanslı değil kjkjkjkhİtina ile aşirete damat gidilir.
Müstakbel eşim için kurşun atar kurşun yerim, problem değil aöskdnlasdHayatınızın hatası olabilir her an topuğunuza sıkıbilirker o konuda aşiret damatları gelinler kadar şanslı değil kjkjkjkh
Niçin evde kalıyoruz bilsinler işte kjkjkjkjsussana kizim verme spoiler...
Böyle böyle ağınıza düşürüyorsunuz di mi?sussana kizim verme spoiler...