Nyctophilia
Platin Üye
Ciddiyse daha kötü.
Vereceği cevabı merak ediyorum.
Bence onu bekleyelim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddiyse daha kötü.
Degildir haci ben de kurt cobain dinliyormusundan yol actim ama dinlemiyormus. Ayrica kürt olsa kurt pp'si kullanmaz.Vereceği cevabı merak ediyorum.
Bence onu bekleyelim.
Bekleyelim.dddVereceği cevabı merak ediyorum.
Bence onu bekleyelim.
Nikin Kürt de klavyeden dolayı mi Kurt yazıldı
arkadaşlar yöneticileri kime şikayet edebiliyoruz? Güçlü bir merci var mı?
Cimer.arkadaşlar yöneticileri kime şikayet edebiliyoruz? Güçlü bir merci var mı?
Kurt yazısının yanında profil resminde Kurt resmi olmasına rağmen eski nıckımın Türk ve ülkücü olduğumu bilmene rağmen bu soruyu soracağını düşünmüyorum. Süreyya nın dediği gibi bence espiri yaptın.Şikayet edilecek ne var, anlayamadım?
Kurt yazısının yanında profil resminde Kurt resmi olmasına rağmen eski nıckımın Türk ve ülkücü olduğumu bilmene rağmen bu soruyu soracağını düşünmüyorum. Süreyya nın dediği gibi bence espiri yaptın.
Espirin kötü olduğunu düşünerek şikayet hakkımı kullanmak istesiğimi belirttim
Ejderha fiktif bir yaratik yalniz.Belki soy kütüğünü keşfettin.
Kürtler kurt sevemez mi ayrıca.
Ben de ejderha seviyorum Çinli mi oldum
Hele bi oyna bizler karar verelim kimin iyi oynadığınıBizden güzel oynuyorlar allamaa.D
Düğünler de buluşmak dileğiyle;dHele bi oyna bizler karar verelim kimin iyi oynadığını
Ne bilim videoya çekebilirdin filan o kadar uzun beklemezdik..Düğünler de buluşmak dileğiyle;d
Olduuu bir de video çekip aticam.DNe bilim videoya çekebilirdin filan o kadar uzun beklemezdik..
Yani yakışır.XOlduuu bir de video çekip aticam.D