Her şey sanat için kjkjkhkh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her şey sanat için kjkjkhkh
Ben “Kürt asıllı” değilim. “Kürt”üm ondan listede yokum :dListe eksik. @HosgeldinHarunAbi yazılmamış...
Soyadı doğulu diye kürt demediniz inş jsjdjdKenan doğulu
Beni hala çözememişsin! Her konuda kendime has subliminal mesaj paylaşırım.O işin gırgırı geçte olsa farketmen takdire şayan D :Soyadı doğulu diye kürt demediniz inş jsjdjd
D:Ozan Arif
Yazılarını çok takip etmiyorum o yüzden geç fark ettim muhtemelen yabani beyBeni hala çözememişsin! Her konuda kendime has subliminal mesaj paylaşırım.O işin gırgırı geçte olsa farketmen takdire şayan D :
Yarchi hanım ciddiyet buralardan gideli çok oldu..Yazılarını çok takip etmiyorum o yüzden geç fark ettim muhtemelen yabani bey
Liste eksik. @HosgeldinHarunAbi yazılmamış...
Bunu yazmaya gelmiştim.Liste eksik. @HosgeldinHarunAbi yazılmamış...
Kimse bilmez ama Bendeniz bizim komşu köydendir.isviçrede doğup büyüdü Türkiye’de büyük bir kariyer yakaladı 90’larda.İç Anadolu Kürtlerin gururu{>•
Şeqe değil gerçek!biyografisine gir bak.Konya’nın yeniceoba köyündenBena şeqa yapıyorum deee kjkhkgjf
sadece senin gözünde değil.. ya adam yönetmenlerle oturup kalkıyor forumu bırakmaması bile ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösteriyor :ddYemin ederim bunu yazmaya gelmiştim. Sizin gözünüzde olmayabilir ama benim gözümde bir ünlü diyecektim. Benden önce davranmış…