Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beni bazılarının kölesi yaptı.....................valla bu yasaklar sayesinde daha az alisverip yapip daha cok birikim yapip ciftlik aldim pomak bey. Beni patron yapti baskasini ne yapti bilmem......
asik mi oldun kuzen ?beni bazılarının kölesi yaptı.....................
yok ya, ama böyle bir ekşına ihtiyacım var kuzen, bir el atalım banaasik mi oldun kuzen ?
Bu konularda geriliyorum acayip yazmamak en doğrusu
yazma tabi, gel biz seninle coin alalımBu konularda geriliyorum acayip yazmamak en doğrusu![]()
Bugün 2350 tl kar bence iyi ?yazma tabi, gel biz seninle coin alalım
gözlerim dolar olan emoji oldu... Ankara biletimi coin ile mi alayım?Bugün 2350 tl kar bence iyi ?
Alabilirsin ben her coini almıyorum ama ethereum cuyummgözlerim dolar olan emoji oldu... Ankara biletimi coin ile mi alayım?
Eth alan kadınlar bana hep sempatik gelmiştir zatenAlabilirsin ben her coini almıyorum ama ethereum cuyumm![]()
Ülkeyi manisa pomak yönetsin.Bu internet korona aşı hakkında bisey paylaşanlari engelliyor mu? Konu açamıyorum .konu açmak için for um bölümlerine girince hemen kayıt ol yazısi çıkıyor _