Kürdistan devleti kurulmuş olsa ?

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1-Din,siyaset,örf adet vs bu konular hassas konulardır her yerde herkesle konuşulmaz.
2-Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgürdür deriz fakat özgürlüğü kısıtlamaya çalışırız.

aynı paragrafta peşi sıra kullandığın iki cümle birbiri ile tezat.tekrar oku bak anlayacaksın

''her yerde herkesle konuşulmaz'' ve ''Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgürdür'' bunlar tezat değil mi?

''her yerde herkesle konuşulmaz'' ve ''Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgürdür'' bunlar tezat değil mi?

:) o mana da bakınca elbette tezat fakat benim 2.cümle de söylediğim iğneleme manasında kurulmaya çalışılmış bir cümle idi.

Kürtlerin istediği kürdistan mı yoksa ş.. dediğim pkklıların istediği mü kürdistan.
İlk önce kürdistan kurulsa nerden geçinecekler. Abd yalakalıkları başlayacak, o zaman hangi devlete sığınacaklar bize bak diye.
Daha neler söylerim de edebim yerinde bugün.

Kürdistan kurulursa çok değil Ermeniler , Kürtlerin kıçlarına tekmeyi vurup çoluk çocuk demeden sürerler Doğu ve G.Doğu'dan...
Ve inanıyorum ki bir gün gelecek ve o gün biz Türk'lere soykırım yaptınız Ermeni'lere diyen Kürt'lerin en büyük düşmanı Ermeni'ler olacaktır...
Allah nasip ederde ömrüm yeterse izleyip görmek isterim ..

Kürdistan devleti kurulmuş olsa ?
Hımm böyle bir devlet zaten mevcut değilmi ki ?
Kürdistan gibi bir düşüncem olsam şahsen oraya göç edip orada rahat rahat yaşayabilirim sonucta.
Ee yine 1-2 kerkenez cıkıpta kürtler'e tümüyle sallamış. Atıp tutmuş beynin limiti düşük olunca bunlar olağan diyorum. neyse.

Çok güzel söylenecek laflar var da şimdi editörlüğüm eleştirilecek ondan dolayı hiç sinir harbine gerek yok,alırsın diyim ben o devleti hı hı ..

Yahu Sacma olan zaten bir ülkenin icine bi ülke kurulma düşüncesi. Sacma ne devleti kuruyor.

Kuzey Irak'ta zaetn bölgesel bir Kürt Yönetimi var. Bir çok temiz Kürtün, bir çok seviyeli ve düzgün ideolojiye sahip Kürtün yerine düşündüklerini zannediyorlar. Hala da gündemdeler. Hala da savaştalar. Hala da rahat durmuyorlar. Toprak alırlarsa, - ki bu söz konusu bile olmamalı - PKK tatmin olmayacak. İstanbul'u da ister onlar sonra.

Onlar hayal ede dursun hiç bir zaman istedikleri olmayacak.

kürdistan diye bir devlet Türk misak-ı milli sınırları içerisinde asla kurulmayacak.Bu nedenle asla olmayacak bir şeyi tartışmanın anlamı yok.

Ülkenin başbakanı kürdistan diyorsa bunu tartışmak yerine neden millet hala oy veriyor böyle bir adama onu tartışmak gerekir.Demekki bizler bir Almanya gibi milliyetçi değiliz.

amaç kürdistan yada kürt halkının bağımsızlığı değildir, pek umrumuzda olan bu halkların bağımsızlığı ise, tüm dünya da ezilen halk vardır. bunlar için uğraş ve mücadele etmeyen akp amerika ve israilin bu konu üzerinde neden ısrarla durduğunu ve akp nin cozum sureci olarak yaklaşım sergiletip tek amac ve niyetin sermaye uzerine kurulu olan yer altı kaynakları ve petrolleri elde etme isteğidir.. yoksa bir siyasetci politikacı biz insanlar umrunda değiliz.

Hiçbir şey devlet kurmakla bitmeyecek.
Türkiye Cumhuriyetinden bağımsız olunamaz hemen.
Yepyeni bir alfabe oluşturmaları gerek tamamen kürtçe olan. Her kürt olan insanın anlayabileceği ortak bir dil olması gerek. Türkçedeki kurallar atasözleri deyimlerden arınıp tamamen farklı bir yapı oluşturulması gerek.
Yepyeni bir para çıkarmaları gerek devletin kurucusunun resminin olduğu.
Bizim paramızdaki gibi arkasında bilim sanat eğitim adamlarının fotoğraflarını koymak isterlerse diğer olguların oluşması gibi yıllarca yüz yıllarca zamanın geçmesi gerek.

amaçları kürdistan kurmak değil artık, türkiyelileşme ideolojisini yaymak. zaten bi kürt devleti var artık ırak'ta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri