Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu beyefendinin 1. ve 2. cümlesine katılıyorum ;dKurban eti ile alkol alan adamın zaten kurban kavrami ile ne işi var. Ötekinin alkol ile ne işi var. Hatta kurban ne? Yüzlerce insan zarar görmesin diye birini sakrefiye etme işidir kurban
Neden siyasal İslamcıların kişiliği eriyip gittiki o halde? Adamlar da her sürlü yalan var, fırıldaklık var, algı ve iftira da var,...... yok yok maşallah.Türk Karaciğer Vakfı
Alkolün ilk erittiği, insanın kişiliğidir!
Benim bildiğim güzel oluşu, dini kural ve kural dışı farketmiyor.Rituel ile kesilen hic bir seyi yemiyorum.
Dolayisi ile raki ile icmem de soz konusu degil.
Benim merak ettigim sey ise...
Islami usullere gore kesilmis domuz eti yaninda okunmus yunan rakisi icsek ne olur?
Kurban eti yemiyor musun ? gerçektenRituel ile kesilen hic bir seyi yemiyorum.
Dolayisi ile raki ile icmem de soz konusu degil.
Benim merak ettigim sey ise...
Islami usullere gore kesilmis domuz eti yaninda okunmus yunan rakisi icsek ne olur?
Sende nerede beleş oraya çıktın ha kjkhkhBenim bildiğim güzel oluşu, dini kursl ve kural dışı farketmiyor.
Deneyin bence.
Hayir , kurban eti , asure , ramazan yemegi davetleri vs...Kurban eti yemiyor musun ? gerçekten
Sende nerede beleş oraya çıktın ha kjkhkh
Yedim ama begenmedim haci.Benim bildiğim güzel oluşu, dini kural ve kural dışı farketmiyor.
Deneyin bence.
Yiyebildiğin her şeyi yiyeceksin ve içeceksin, haram ve yasak diye bir şey yok hepsi uydurma. Bir de her türlü pisliği yapıp domuz eti yenmez, rakı içilmez diyen aymazlar var uyuz oluyorum o tiplere.Kurban eti yemiyor musun ? gerçekten
Sende nerede beleş oraya çıktın ha kjkhkh
Abi genelde ben kuzu etinden şaşmam ama güzel pirzolası olursa ve yaşadığım yerde var yapanlar tadı hiç de fena değil. Özellikle yabani olursa daha lezzetli oluyor. Sorarsan kuzu etine değişmem tabiiki. Ouzo da yanına iyi gidiyor.Hayir , kurban eti , asure , ramazan yemegi davetleri vs...
Yedim ama begenmedim haci.
Bir gun sorguya cekilirsem. E bana kul hakkiyla gelme dendiggg , a bize var dendigggg derim muhtemelen.Yiyebildiğin her şeyi yiyeceksin ve içeceksin, haram ve yasak diye bir şey yok hepsi uydurma. Bir de her türlü pisliği yapıp domuz eti yenmez, rakı içilmez diyen aymazlar var uyuz oluyorum o tiplere.
Abi genelde ben kuzu etinden şaşmam ama güzel pirzolası olursa ve yaşadığım yerde var yapanlar tadı hiç de fena değil. Özellikle yabani olursa daha lezzetli oluyor. Sorarsan kuzu etine değişmem tabiiki. Ouzo da yanına iyi gidiyor.