Kurban etiyle alkol alınır mı?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Bayramda fırsat gelmese de etler dolaptaki yerini aldıktan sonra illaki bir gün aynı masada buluşacaklardır…

Kurban eti ile alkol alan adamın zaten kurban kavrami ile ne işi var. Ötekinin alkol ile ne işi var. Hatta kurban ne? Yüzlerce insan zarar görmesin diye birini sakrefiye etme işidir kurban

Bırakın da Allah karar versin biz kulları değil, bize noluyor?

Ben etin geldiği yere değil ortama bakarım rakı içerken.

Herşey değişiyor şu sorular değişmedi birde sakiz çiğnemek orucu bozar mı

Türk Karaciğer Vakfı
Alkolün ilk erittiği, insanın kişiliğidir!

Türk Karaciğer Vakfı
Alkolün ilk erittiği, insanın kişiliğidir!
Neden siyasal İslamcıların kişiliği eriyip gittiki o halde? Adamlar da her sürlü yalan var, fırıldaklık var, algı ve iftira da var,...... yok yok maşallah.

Rituel ile kesilen hic bir seyi yemiyorum.
Dolayisi ile raki ile icmem de soz konusu degil.
Benim merak ettigim sey ise...
Islami usullere gore kesilmis domuz eti yaninda okunmus yunan rakisi icsek ne olur?

Rituel ile kesilen hic bir seyi yemiyorum.
Dolayisi ile raki ile icmem de soz konusu degil.
Benim merak ettigim sey ise...
Islami usullere gore kesilmis domuz eti yaninda okunmus yunan rakisi icsek ne olur?
Benim bildiğim güzel oluşu, dini kural ve kural dışı farketmiyor.
Deneyin bence.

Son düzenleme:
Kurban eti yemiyor musun ? gerçekten

Sende nerede beleş oraya çıktın ha kjkhkh
Yiyebildiğin her şeyi yiyeceksin ve içeceksin, haram ve yasak diye bir şey yok hepsi uydurma. Bir de her türlü pisliği yapıp domuz eti yenmez, rakı içilmez diyen aymazlar var uyuz oluyorum o tiplere.

Hayir , kurban eti , asure , ramazan yemegi davetleri vs...

Yedim ama begenmedim haci.
Abi genelde ben kuzu etinden şaşmam ama güzel pirzolası olursa ve yaşadığım yerde var yapanlar tadı hiç de fena değil. Özellikle yabani olursa daha lezzetli oluyor. Sorarsan kuzu etine değişmem tabiiki. Ouzo da yanına iyi gidiyor.

Yiyebildiğin her şeyi yiyeceksin ve içeceksin, haram ve yasak diye bir şey yok hepsi uydurma. Bir de her türlü pisliği yapıp domuz eti yenmez, rakı içilmez diyen aymazlar var uyuz oluyorum o tiplere.

Abi genelde ben kuzu etinden şaşmam ama güzel pirzolası olursa ve yaşadığım yerde var yapanlar tadı hiç de fena değil. Özellikle yabani olursa daha lezzetli oluyor. Sorarsan kuzu etine değişmem tabiiki. Ouzo da yanına iyi gidiyor.
Bir gun sorguya cekilirsem. E bana kul hakkiyla gelme dendiggg , a bize var dendigggg derim muhtemelen.
Allahim sen soyle ya , kul hakki yemek mi daha kotu domuz eti yemek mi?

Geri