Kurban Bayramı’nda 5 gece konaklama fiyatları

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tatil ve Seyahat Rehberi
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Iyi, ortalama 100.000 Tl cebimizde kalacak :D

Sahil bölgesinde 5 gecelik konaklama için 14-15 bin lira ucuz bence. Her şey dahil olup 25-30 bin lira arası olması da oldukça makul. Pahalı değil aslında, millet fakir.

Sahil bölgesinde 5 gecelik konaklama için 14-15 bin lira ucuz bence. Her şey dahil olup 25-30 bin lira arası olması da oldukça makul. Pahalı değil aslında, millet fakir.
Nasıl bir otel olduğunu bakmak gerek ancak sonuçta iyi bir tatilin maliyeti 50 binin altına düşmeyecektir.

Neyse ki forum ahalisi iyi kazanıyor da sorun olmayacak bu fiyatlar.
Abi alakasi yok ya şahsen ben her hafta hanımı babasının evine yolluyordum
Dedim sadece değişiklik olsun diye çarşamba günü bir akdeniz seyahati yapıp ikinci balayını yaşamayı düşünüyoruz
Fethiye fiyat için uygun diğer yerlere nazaran

Doluluklar nasıl.
Yüksek sezon olduğu için yabancı turist de var ve üç ay boyunca oteller dolar ancak tabii ki mevkisine bağlı olarak % 70'lerde kalan da olabilir.

Antalya'da çoğu otel %80'i aşmış durumda, bazı otellerde ise hiç yer yok.

Yüksek sezon olduğu için yabancı turist de var ve üç ay boyunca oteller dolar ancak tabii ki mevkisine bağlı olarak % 70'lerde kalan da olabilir.

Antalya'da çoğu otel %80'i aşmış durumda, bazı otellerde ise hiç yer yok.
TL bu kadar değerli iken, hangi gerizekalı turist Türkiye'ye geliyor? Gavura cok ucuza satmış olmalılar odaları

TL bu kadar değerli iken, hangi gerizekalı turist Türkiye'ye geliyor? Çok ucuza satmış olmalılar odaları
Ağırlıklı olarak kapı müşterisi gibi değiller ve tur operatörleri çok önceden uygun fiyata odaları satıyor.

Kııız, fiyatlara baktın mı, ay uçmuş uçmuş, burnun ucunu dışarı çıkaracak hâl kalmadı şekerim, eline sağlık bacım kahve harika olmuş."

Ay kemdimi biram misafirlikte deri berjerde kahve içip fiskos ediyor gibi sandım. Deri berjer de biraz gıc gıc eder kayar filan, ay tübe tübe.

Bayramda bir yere gidilmez yollar kalabalık, az kıçınızın üstüne oturun.

Geri