Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Canim teyzem musait olup gelseydi bi Trabzon kaçamağı yapacaktım.
Olmadı.
Gudubet takimini görme niyetim de yok.

Turizm açısından faydalı gibi görünse de otel fiyatları dikkate alınırsa yurt dışı daha avantajlı olacaktır.

Beni etkilemese de bu kadar uzun tatilleri kendi adıma ülke ekonomisi açısından faydalı görmüyorum. Bazı şehirlerde hayat duruyor, turistik şehirlerde ise aşırı bir kalabalığa sebep olmakta.

Bildiğiniz tüm yüzsüzlük tanımlamalarını unutun;

IMG_5607.jpeg

Tatil yapacak para ve morel var mı millette sahi.

bence bayramların orijinal tatil süresinde bile indirime gidilmeli......... maks 2 gün yeter...... ne müslümanlık yapıyorsun da 4 gün ne bayramı hak ediyorsun acaba..........
bizimkiler kurban için erken kalkıyor; istanbul dışında kestiriliyor çünkü. akşama doğru gelmiş oluyorlar. sonra verilecekleri ayırma, ev için ayırdıklarını paketleme işi oluyor. 2 günü dinlenme, 3. günü akraba ziyareti ve kabulü. 4. güne bile gerek yok bence de. ama benim patronumun gönlü geniş olduğu için ramazan'da da 9 gün yapmıştım, bu bayramda da 9 yapacağım.

bizimkiler kurban için erken kalkıyor; istanbul dışında kestiriliyor çünkü. akşama doğru gelmiş oluyorlar. sonra verilecekleri ayırma, ev için ayırdıklarını paketleme işi oluyor. 2 günü dinlenme, 3. günü akraba ziyareti ve kabulü. 4. güne bile gerek yok bence de. ama benim patronumun gönlü geniş olduğu için ramazan'da da 9 gün yapmıştım, bu bayramda da 9 yapacağım.
kurban keseceklere edevletten başvuru yaptıracaksın aslında.......... onlar için tatil 4 gün olacak diğerleri 2 gün......... hristiyanı, yahudisi, dinsizi bayram mı kutluyor sanki.......... müslüman bayramını kutlasın, onları çalıştırmaya devam.......... :emoji_nail_care:

“Karın tadını yine çocuklar çıkardı” kj’si gibi bu sene de “bayramın tadını yine memurlar çıkardı” olacak :d No Pasaran yine şaşkın yine üzgün.

Bize hala 3 gün 1 hafta para yatirmasaniz nolur sanki bence bi sey olmaz xkcjf

Önümüzdeki ptesi itibariyle tatile çıkıp iki haftalık bir tatilin ardından Ankara’ya dönecektim. Deniz kum güneş sefam olacaktı ama iş yerinde işler karıştığı için tatilimi ertelemek durumunda kaldım, sadece 9 gün tatil yapacağım, mutlu musun şimdi @No Pasaran

trafiği, yol sonrası yorgunluğu derken 9 gün az, +2 gün dinlenme ve yol vermeleri de gerekiyor.

Geri