Kurban Bağışı Yapabileceğiniz 10 Güvenilir Kurum

Konu sahibi son olarak 380 gün önce görüldü
güvenilir kurumlara bak. baştan birçoğunu eledim.

1. Vuslat
2. İHH
3. İDDEF
4. Deniz Feneri
5. İhlas Vakfı
6. Kızılay
7. Lösev
8. Mehmetçik
9. Beşir
10. Cansuyu

Kac tane daha böyle başlık açacaksın yapraamm.

Yok sana bağış mağış

Konuya girer girmez bağış param çalındı.

Gerçekten bir şeylere faydanız dokunsun istiyor musunuz ? Bu ülkede binlerce sokak çocuğu var, alın bir kaçını karnını doyurun, giyindirin, eğlendirin. İnanın şurada kimlere gittiğini dahi bilmediğiniz binlerce liranızdan daha fazla fayda sağlayacaktır. Artık soyut yardımlarla sadece vicdanınızı susturma eyleminden vazgeçip somut adımlar atın.
Ben ibadetimi yerine getiriyorum nereye gittiği beni alakadar etmez düşüncesi başkalarını zengin etmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. Hayırlı bayramlarınız olsun, o sokaktaki çocukların herkesten daha fazla ihtiyacı var size.

Herkes yapmalı.marka kıyafetlere, popi mekanlarda yediğimiz uyduruk şeylere, sevgiliyle saatlerce laklak edebilmek için harcadığımız telefon kontörlerine, ve daha birçok gereksiz şeye dünyanın parasını veriyoruz.. ama iş lösemili çocuklara gelince tamam ya bir ara yardım yaparız şimdi param yok.. bahane bunlar.ayrıca kurban bayramlarında kurban parasını löseve yatırın.o çocukların kemoterapiden dolayı bol bol et yemeye ihtiyaçları var.

Afrikalı insanlara da yardım edin _ kendi ülkenizdeki insanlara da yardım edin _ afrikada içecek suyu olmayan ekmeği olmayan _ hayatında hiç et yemeyen milyonlarca insan var_ ülkemizde yüzlerce aş evi var yardım edebilirsiniz.

Geri