Kuranı kerim i yırtan kız

Konu sahibi son olarak 3977 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıllarca kandırıldık.

sözde kuranı yırtan kız:

g3myfcfy.jpg

hikayenın gerçegi:

10341546_607675805996238_6264762194081153491_n.jpg

evet bu dünyanın en ünlü heykellerinde bal mumu heykellerinden bir tanesi bunda 2 sene önce bir İngiliz gazetesi APTAL MÜSLÜMANLAR diyekocaman bir başlık yayınlamıştı yazık insanların bu kadar aciz olduklarına acıyorum .( diye yorumlanmış )

Internet hikayelerinin hangisi doğru ki.. bu durum internet üzerinden yayınlandı sadece.

Evet haklısınız. insanlar kandırılıyor ne yazıkkı

İlk defa senden duydum kur'anı yırttığını :)

bu yırtmadan önceki hali.yırtınca kate upton olmuş

Yanlız bu haberin çıkalı yıllar oldu ya, hatırlıyorum ben. 10 yıl oldu desem abartmış olur muyum acaba?

Haber çıktığında toplumda epey yankı bulmuştu ve epey konuşuluyordu. Çoğu kişi de inanmıştı. İnsanlar bunu argüman olarak kullanıyordu ve hatta hatırımda kaldığı kadar bazı dinciler bunun neden böyle olduğu ile ilgili Kur'an'dan çeşitli ayetlerin bunu işaret ettiğini belirtiyor yada hadisleri argüman olarak gündeme getiriyordu. Biraz araştırdığım kadarıyla bazıları şöyle :

- "Kur'an okundugu zaman onu dinleyin ve susun ki size merhamet edilsin" (Arâf, 204).

- "Biz, Kur'an okundugu zaman, seninle ahirete inanmayanlarin arasina gizleyici bir örtü çekeriz. Ayrica, onu anlamamalari için kalplerine bir kapalilik ve kulaklarina bir agirlik veririz. Sen, Kur'an'da Rabbinin birligini yadettiginde onlar, canlari sIkIlmIs bir vaziyette, gerisingeri dönüp giderler" (Isrâ, 45, 46).

- "Biz, Kur'an'dan öyle birsey indiriyoruz ki o, müminler için sifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnizca ziyanini artirir" (Isrâ, 82).

zaten bende dün çıktı demedim yıl 2000 lere dayanıyor bu hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri