Kur'an-ı Kerim'in Allah Kelâmı Olduğunun Delilleri

• Kullanıcı Od
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kuran-ı Kerim
Konu sahibi son olarak 1238 gün önce görüldü
Onlar bir ordunun karacı veya denizci kısmıysa, ben havacı kısmıyım.Dileyen dilediği birliğe katılsın, aynı şeye hizmet ediyoruz.. ;)
Kazın ayagi oyle degil iste muhterem. Öyle değil...

Buna dayalı bir güç ise farklı olması imkansız daha mı derinlerdesin
Yo derin falan değil.
Açık söyliyim insan aslında ne olup bittiğini anlayabilecek kapasitede değil. Asla olmayacak. Şimdi bi karınca. Oldukça sofistike yaşam şekilleri olmasına rağmen evren hakkında ne bilebilir. Onu bırak dünyanın ne kadarını algılayabilir. Hatta hangi soruları soracağını nasıl bilir. Bilmediğini bile bilmez. Biz nasıl oluyor da bu kadar megaloman olabiliyoruz.

Karaciğer ve beyini yan yana koy.
İkisi de et. Ne farkları var birbirinden @Serçe ?

Karaciğer bize sormadan çalışır. Amonyagı temizler. Safra üretir. Glikojen depolar... Falan filan. İradesi var mı karacigerin?

Ya beyin de öyle ise. Belli inputlara belli outputlar veriyor ve biz buna irade diyorsak?

Haaa işte burada ruh kavramı devreye giriyor. Ama ruh dediğin ne ki. Sodyum.. dandik bir element. Çeksem sodyumu vücudundan.. ne kalır senden geriye? Ama ayrı bir parçan olsaydi ruh, tuz eksikliğinden etkilenir miydi? Umurunda olmazdı.

Artık vazgeçin bu tarz konuları konuşmaktan yazmaktan çizmekten.
Kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz !
Gittim geldim hala birileri birilerine birşeyleri kabul ettirme çabasında.

Sümerler de bulunan kökenleri neden ispat videosuna konmamiş acaba?
Bir çok tufan incil ya da tevrat da olduklari gibi eski sümer yazıtlarında da var. Hatta orda da seytan ve tanrinin ya da iyilik ve kotulugun bir gun savasacagi anlatilir. Bu da arap yarim adasinda ki onemli ticaret yollarinda bilgi alisverisi yapilabilecegi konusunu getiriyor akillara. Tabi buna ek olarak muhammed'in o dili bilmeside gerek. Ama arapca bilen birisi ile de konusmus olabilirler...Buda insan da soru isareti birakiyor ister istemez.

Geri