Kuran-ı Kerim`i Yaktı. !!!

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dini Hikayeler
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Danimarka’da aşırı sağcı siyasetçi Kur'an-ı Kerim'i yaktı.Danimarka'da aşırı sağcı Sıkı Yön (Stram Kurs) Lideri Rasmus Paludan'ın Müslümanların yoğun yaşadığı semtte Kur'an-ı Kerim'i yakıp Müslümanlara küfür etmesi üzerine olaylar çıktı.

İslam karşıtı cok yanlıs bir davranıs daha ...
Nedir bazı ınsanların bu hazımsızlıgı anlamıs degilim. İnanç hassas bir olgudur, her inanca saygı duyulmalıdır. İskandinav ülkeleri inancın hemen hemen hiç olmadıgı ülkeler ama inanca da saygısı olan ülkelerdir aslında. Bu yapılan hareketin tamamen bireysel bir küstahlık, terbiyesizlik oldugunu düşünmek istiyorum.

Dini inançlara yapılan saldırıları doğru bulmuyorum. Kınıyorum...

Aşırı sağcı diyor bak konu da, hiç bir ateist ve aşırı solcu böyle bir eylem yapmaz. Faşist insanlar başka insanların değerlerine bu şekilde yaklaşım gösterir..

Bilincli provakasyon, İskandinav ulkelerinde İslama karsi bir sempati var marjinellestirip olaylar cikarip insanlarin sempatisini bitirecekler aklinca. :)

• Beğen
Tepkiler: Dem
Böylesine insanların inançlarını ve duygularını sömüren insan müsveddelerini Allah'a havale ediyorum.

Bu gibi provakasyonlar bilinçli yapılıyor artık, Bir çok ülkede müslümanlara karşı bir saldırı var, müslümanlar öldürüyor bunu haz etmiyen ve islam alemin büyümemesi için dış hristiyan ülkelerin başındaki zebani zibidilerin girdiği emri verdiği kişilerdir. Bunlarin da sonu firavun gibi olacağından hiç şüphem yoktur.

Firavun halkını küçük görüp aptal yerine koydu. Buna rağmen ona itaat ettiler. Çünkü artık ona uyan halk da yoldan çıkmıştı.

Geri